hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tokat'ta Tarım ve Hayvancılık Fuarı yapılacak

    Tokatta Tarım ve Hayvancılık Fuarı yapılacak
    expand

    Tokat'ta Tarım ve Hayvancılık Fuarı yapılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) - TOKAT'ta bu yıl Eylül ayında tarihlerinde düzenlenecek olan Tokat Tarım ve Hayvancılık Fuarı öncesinde hazırlık çalışmalarına başlandı. 

    Tokat'ta Eylül ayında düzenlenecek olan Tarım ve Hayvancılık Fuarı için çalışmalar başladı. Konu ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Özel bir restorantta yapılan toplantıya Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik  ile oda borsa başkanları, birlik ve kooperatif temsilcileri, tarım ve hayvancılık üzerine çalışma yapan devlet ve özel kuruluşların temsilcileri, bürokratlar, eğitimciler ve dernek temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Tokat Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Ali Çelik 18 Eylül 2019 Çarşamba günü başlayıp, 21 Eylül 2019 Cumartesi günü bitecek olan Tokat Tarım, Hayvancılık ve Yöresel Ürünler Fuarının ilk gün sabah 11'de yapılacak kortej yürüyüşü ile başlatılmasını planladıklarını söyledi. Başkan Çelik, istişare öncesindeki yaptığı taslak planlama açıklamasında, Ahilik Haftası etkinlikleriyle birleştirilen fuara mehter eşliğinde gidileceğini ve Ahi Pilavı etkinliğini de belirlenen alanda yapacaklarını belirtti.
    Tokat’ta her yıl düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın bu yıl 18-21 Eylül tarihlerinde gerçekleşeceğini belirten Vali Dr. Ozan Balcı ise, fuar için yapılacak çalışmaların özenle ve titizlikle sürdürülmesini istedi. Vali Ozan Balcı, "Fuar bizlerin değil, Tokatlı hemşehrilerimizin, çiftçilerimizin hatta tüm Türkiye'mizin fuarı, bu yüzden fuara tam destek veriyorum." diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow