hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Balcı: Spor Tokat, Tokat gençliğinin projesidir

    Vali Balcı: Spor Tokat, Tokat gençliğinin projesidir
    expand

    Vali Balcı: Spor Tokat, Tokat gençliğinin projesidir

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fatih YILMAZ/TOKAT,(DHA) -  TOKAT Valisi Ozan Balcı, 2019-2020 sezonu Spor Tokat Planlama ve Yönetim Bilgi Sistemi Eğitimi’nde Spor Tokat’ı çok önemsediğini belirterek, “Bu proje Tokat’ın, Tokat gençliğinin projesidir'' dedi. 

    218-2019 yılında 320 okulun spor faaliyetlerine katıldığı, 28 bin öğrencinin spor branşları ile tanıştığı, yeni dönemde 400 okul ile 60 bin öğrencinin hedeflendiği Spor Tokat’ın, Planlama ve Yönetim Bilgi Sistemi Eğitimi Gaziosmanpaşa Lisesi Konferans Salonunda düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Spor Tokat çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.  Tokat Valisi Ozan Balcı ise konuşmasında,  geçen yıl başlayan Spor Tokat ile çok güzel çalışmalar yapıldığını belirterek, “Bu sene başarıyı arttırmamız lazım. Bayrağı daha ileriye taşımalıyız.  Bizim temel gayemiz aşağılık kompleksine sahip olmayan, milli ve yerli değerlerine sahip, dünyayı algılayan, ailesiyle barışık gençler yetiştirmek. İkinci hedefimiz çocuklarımızı akademik anlamda başarılı kılmak. Üçüncü hedefimiz çocuklarımıza hayal kurdurabilmek” dedi. 

    Uyuşturucu ve teknoloji bağımlılığı ile mücadelenin sporla beraber yapılacağını ifade eden Vali Balcı, “Çocuklar kitap okuyacak, spor yapacak. Gelecek kuşaklara sahip çıkmamız lazım. Bu Tokatımızın projesi, Tokat’ın çocuklarını yakından ilgilendiren bir proje. İl ve İlçe Milli Eğitim müdürlerimiz, Gençlik spor müdürlerimiz ile sizin önünüzü açmak, yolunuzu kolaylaştırmak bizlerin görevi. Bunu da yapıyoruz, ekip ruhumuz oluştu. Gelecek kuşaklar için bir şeyler yapmamız lazım, emek vermemiz lazım” diye konuştu. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow