hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edremit Belediyesi'nden uzaktan eğitime 250 tablet desteği

    Edremit Belediyesinden uzaktan eğitime 250 tablet desteği
    expand

    Edremit Belediyesi'nden uzaktan eğitime 250 tablet desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    VAN,(DHA)- VAN'ın Edremit Belediyesi'nce, uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrenciler için 250 adet tablet desteğinde bulunuldu. Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, pandemi sürecinde, üniversiteye hazırlık kaynak bulmakta büyük sıkıntı çeken öğrenciler için kaynak kitapları ve akabinde tabletler dağıttıklarını belirtti.

    Van'ın Edremit Belediyesi, evde eğitim gören 250 çocuğa tablet desteğinde bulundu. Koronavirüsün başlangıcından bu yana eğitime çişitli destekler veren Belediye, evde kalan öğrencilere kitap desteğinin yanı sıra, uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet dağıtımına başladı.

    Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, pandemi sürecinde, üniversiteye hazırlık kaynak bulmakta büyük sıkıntı çeken öğrenciler için kaynak kitaplar ve akabinde tabletler dağıttıklarını belirterek, “Pandemi sürecinden öncesi ve  sonrasında hep okullarımızın ve öğrencilerimizin yanında bulunmaya gayret gösterdik. Okullarımızın gerek tadilat, gerekse de boyama gibi ihtiyaçlarının yanı sıra, öğrencilerimize her anlamda destekler sunduk. Bir yandan kaynak kitap, bir yandan tablet bir yandan ise kayıt yapabilmelerine kadar destek olmaya çalıştık. Yine desteklerimize bir yenisini ekleyerek, uzaktan eğitime katkı sunmak için ikinci tablet dağıtımına başladık. Evinde tablet olmayan ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bu tabletleri dağıtacağız. Gayemiz bu tabletlerin gerçekten ihtiyaç duyulan çocuklarımıza ulaşmasıdır bu anlamda da kararlıyız"dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow