hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Edremit’te kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

    Edremit’te kurban satış ve kesim yerleri belirlendi
    expand

    Edremit’te kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)-VAN'ın Edremit Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında ilçede 6 ayrı noktada kurban satış ve kesim yeri oluşturturdu. Vatandaşlar, belirlenen noktalarda kesim yapabilecek.

    Edremit Belediyesi, 31 Temmuz Cuma günü başlayacak Kurban Bayramı için hazırlıklarını sürdürüyor. Edremit'te  Kurban Bayramı için 6 noktada kurban satış ve kesim alanı oluşturuldu.  Belediye ekipleri, kurban satış noktası olarak belirlenen Esentepe Mahallesi Yunus Emre İlkokulu karşısı, Erenkent Mahallesi 3. Etap son durak, Erenkent Mahallesi 14. Etap market yanı, Erenkent Mahallesi 10. Etap, Erdemkent Mahallesi Erdemkent İlkokulu karşısı ve Kavurma Mahallesi Memur-Sen TOKİ'de düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Kurban satış ve kesimlerinin yapılacağı noktalarda, pandemi kurallarına uyulacağı belirtilirken, belediye ekipleri kurban bayramı öncesi iş yerlerine yönelik denetimlerini de sıklaştırdı. Talep artışı yaşanan kasap, fırın, market, kuaför ve toplu tüketim iş yerlerine yönelik denetimlerini yoğunlaştıran ekipler, vatandaşların sağlıklı gıdaya ulaşması için yoğun bir çalışma yürütüyor.

    Yapılan denetimlerde işletmelerin yönetmeliklere uygun çalışıp çalışmadıkları, hijyen, gramaj ve etiket yönünden uygunluklarını kontrol edilip,  kurallara uymayanlara ise gerekli uyarılarda bululunuyor.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow