hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Van'da unlu mamulleri üreten iş yerleri denetlendi

    Vanda unlu mamulleri üreten iş yerleri denetlendi
    expand

    Van'da unlu mamulleri üreten iş yerleri denetlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)- VAN Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi unlu mamul üretim noktaları ile tatlı ve pastane imalathanelerini denetledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Esiner Çetin başkınlığında yapılan denetimlerde temizlik, ruhsat, hijyen ve gramaj kontrolü yapıldı.

    Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen denetimlere Genel Sekreter Yardımcısı Esiner Çetin ve  Zabıta Dairesi Başkanlığı Sabahattin Ergenç de katıldı. Zabıta ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi unlu mamul üretim noktaları ile tatlı ve pastane imalathanelerinde sıkı demetimler yaptı.  Denetimlerde ise temizlik, ruhsat, hijyen ve gramaj kontrolü yapıldı. 

    Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Esiner Çetin, Ramazan ayı öncesi kentteki bir çok iş yerini denetleneceğini belirtti. Genel Sekreter Yardımcısı Çetin, “Denetimlerimiz hijyenik anlamda iyi gidiyor. İnşallah diğer işletmelerde de aynı görüntüleri elde ederiz. Tek gayemiz vatandaşımızın nezih bir ortamda yemek yemeleridir. Denetimler sırasında hem ürünlerin son kullanma tarihi hem iş yeri hem de çalışanların hijyenine dikkat ediliyoruz" dedi. 
    Zabıta ekiplerinin denetimi, Ramazan süresince farklı sektörlerde de devam edeceği belirtildi.(DHA)
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow