hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ensarioğlu: “İttifakta en çok başarı sağlanan illerden biri Yalova

    Ensarioğlu: “İttifakta en çok başarı sağlanan illerden biri Yalova
    expand

    Ensarioğlu: “İttifakta en çok başarı sağlanan illerden biri Yalova

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,(DHA)-İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Salim Ensarioğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan ve İYİ Parti GİK Üyesi Almila Maraş, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti. Ensarioğlu, iki partinin yaptığı ittifakta en başarı sağlandığı illerden birinin Yalova olduğunu söyledi.

    Yalova Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak, İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Gökhan Duman ve partililer hazır bulundu. Başkan Salman, yaptığı konuşmada, “Vekilimiz ittifak sürecinde ilişkileri hep sıkı vaziyette birlik, beraberlik içerisinde yürüttü. Yine Ünlem Üstel kardeşimizin düzenlemiş olduğu kahvaltıda çok güzel bir tablo vardı. Yalova’ya gereken mesajı verdik. Biz birlik beraberlik adına Türkiye’ye buradan Yalova’dan gereken mesajımızı o gün kahvaltıda verdik. Bazı sıkıntılar biliyorsunuz oldu. Olmaması gerekiyordu ama bu anlamda ben gerek Ahmet Kamil Erozan vekilimizle gerek Sayın Bakanımıza özel teşekkür etmek istiyorum. Beni her zaman motive ettiler birlik beraberlik adına. Bu devam edecek, bozulmayacak. İttifakın gereği neyse siyasi disiplin neyse yapıldı, yapılacak diye beni o anlamda hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Teşekkür ediyorum” dedi.

    “SONUNA KADAR KARARIN ARKASINDAYIZ”

    İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ensarioğlu da konuşmasında, “Biz Başkanımızı hem hizmetlerinden dolayı takdir ediyoruz hem de insanlığından dolayı takdir ediyoruz” dedi. Ensarioğlu, şöyle devam etti; “İki partinin yaptığı ittifakta en başarı sağlandığı illerden biri Yalova’dır.  Hepimizin desteği onun yanındadır. Bu karar Genel Merkez tarafından verilmiştir. Ülkede neler yaşanıyor ben bu detaylara girmiyorum. İki tane ittifak oluşmuş Türkiye’de. Biz Millet İttifakı olarak yaptığımız anlaşmada, görüşmelerde Yalova ittifakına karar verilmiştir. Ana kademenin verdiği kararı daha aşağıdaki teşkilatlar ne bozabilir ne karşı bir harekette bulunabilir. Onun için tekrar burada partili arkadaşlarıma sesleniyorum. Bu karar doğru bir karardır. İyi ki verilmiştir. Ve sonuna kadar kararın arkasındayız. Bizi seven, destekleyen, inanan ve güvenen partili arkadaşlarımızdan bu desteği esirgemeden devam ettirmesini istiyoruz. Şahsi meseleler hiçbir zaman devlet kurumlarının ve siyasi partilerin verdiği kararın üzerine önüne geçemez. Başarılar diliyorum. Bize ne gerekirse ne düşerse her zaman yanınızdayız, destekliyoruz ve başaracağınıza da inanıyoruz. Hayırlı olsun.”
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow