hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pazaryeri deterjan ve yağ sökücülerle temizlendi

    Pazaryeri deterjan ve yağ sökücülerle temizlendi
    expand

    Pazaryeri deterjan ve yağ sökücülerle temizlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatıyla Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, her hafta rutin yapılan temizliğe ekstra olarak merkez kapalı pazaryerinde yıkama çalışması gerçekleştirdi.

    Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce her tezgâh kurulması sonrasında pazaryerlerinde temizlik çalışması yapılıyor. Belirli periyotlarda detaylı olarak yapılan temizliklerin yanı sıra esnaftan gelen talepler de anında değerlendiriliyor. Pazar sonrasında ekiplere talimat veren Başkan Salman, merkez pazaryerini deterjan ve yağ sökücülerle yıkattırdı.

    MERKEZ PAZARIN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

    Başkan Vefa Salman, kendilerinden önce pazaryerlenidne bir çok sorun bulunduğunu ifade ederek, "Çatısından tutun bodrum katına kadar. Sürekli olarak pazaryerinde iyileştirme çalışmaları yapıyor, eksiklerini gideriyoruz. Burası halkımızın ortak kullanım alanı, o nedenle daha hassasız. Bu alanda çalışmalarımızı aynı titizlikle sürdüreceğiz. Gerek esnafımızın gerekse halkımızın talebi, isteği neyse bunu yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Rutin yapılan temizliğin yanı sıra bu hafta dezenfektanlarla geniş çaplı bir çalışma gerçekleştirdik” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow