hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sorgun Belediyesi'nde toplu sözleşme imzalandı

    Sorgun Belediyesinde toplu sözleşme imzalandı
    expand

    Sorgun Belediyesi'nde toplu sözleşme imzalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halit YILMAZ/SORGUN(Yozgat), (DHA)- YOZGAT'ın Sorgun ilçesinde belediye ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.
    Sorgun Belediyesi'nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız ve belediye çalışanları katıldı. Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, sözleşmenin sorunsuz bir şekilde imzalanmasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci’ye teşekkür etti. Zararsız, 11'inci dönem toplu iş sözleşmesini imzaladıklarını ifade ederek, "Sendikamız ile Sorgun Belediye Başkanlığı arasında 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzaladık. İmzalanan yeni sözleşmenin her iki taraflara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
    Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ise sözleşme ile 62 personelin maaşlarında iyileşme sağladıklarını belirterek "Göreve geldiğim günden bu yana 10 aylık gibi süreç geçti. Bu süreç içerisinde birlikte çok güzel işler yaptık. Bugün vatandaşın gözünde çalışan bir belediye imajı kazandırdık. Bugünden sonra da hep birlikte daha iyi işler yapmak için tüm gayretimizle çalışacağız. Sürekli kendini yenileyen, ileriye dönük sürekli çıta yükselten bir belediye olacağız. Bunu hep birlikte başaracağız. Onun için bugün olduğu gibi bugünden sonra da aynı azim ve gayretle çalışmalarınızı bekliyorum" dedi.

    FOTOĞRAF
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow