hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara 9 Şubat 2024 çekilişi! On Numara sonuçları sorgulama millipiyangoonline.com'da!

    On Numara 9 Şubat 2024 çekilişi On Numara sonuçları sorgulama millipiyangoonline.comda
    expand

    Şans oyunu tutkunları 9 Şubat 2024 On Numara çekilişi öncesinde çekilişe dair bilgileri araştırmaya başladı. Canlı yayında tespit edilecek 22 numaranın arasından 10 tanesini doğru bilmeye çalışacak olan talihli adayları büyük ikramiyeyi elde etmek isteyecek. Peki, 394 bin liralık beklenen ikramiye tutarı olan On Numara’da 9 Şubat 2024 çekiliş sonuçları ne zaman, saat kaçta millipiyangoonline.com adresinde olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni haftanın ikinci şans oyunu çekilişi On Numara’da olacak. Cuma günü gerçekleştirilecek çekiliş Milli Piyango TV’nin resmi hesapları üzerinden takip edilebilecek. Dileyen şans oyunu tutkunu Milli Piyango TV Youtube kanalı üzerinden ve resmi internet adresinden çekilişi izleyebilecek.

    ON NUMARA 9 ŞUBAT  2024 SONUÇLARI MİLLİPİYANGOONLİNE.COM’DA OLACAK

    Talihli adayları saat 20.00’de başlayacak olan çekiliş tamamlandıktan sonra kuponlarını millipiyangoonline.com adresinden sorgulayabilecekler. Biletin seri numarası girilerek otomatik sorgulama yapılabileceği gibi dileyen şans oyunu meraklıları da kendi numaralarını tek tek kontrol edebilecek. Ayrıca çekiliş tamamlandıktan sonra çekilişe ait video yine Milli Piyango TV Youtube kanalından izlenebilecek.

    ON NUMARA SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    ON NUMARA’DA KİMLER İKRAMİYE KAZANABİLİYOR?

    On Numara çekilişlerinde 7, 8, 9 ve 10 bilenler ile tek kolonda hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiye almaya hak kazanırken 10 bilenler ise büyük ikramiyenin sahibi oluyorlar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow