hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Demet Akalın: "Çirkef günlerim geride kaldı"

    Demet Akalın: Çirkef günlerim geride kaldı
    expand

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan pop müzik şarkıcısı Demet Akalın, aralarında yaşanan polemik nedeniyle Hande Yener'i görünce girdiği restorandan çıktığı yönünde basında yer alan haberler için öyle bir şeyin yaşanmadığını belirtip, "O çirkef günlerim geride kaldı" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Demet Akalın bayramın ikinci gününde Gümbet mahallesindeki bir gece kulübünde sahne aldı.

    Hayranlarının karşısına çıkmadan önce kuliste basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akalın, daha büyük bir eve taşındığını ve bayramda bu işlerle uğraştığını söyledi.

    İşte Türkiye'nin aşk haritası...

    Doğum yaptıktan sonra hızla zayıflayan Akalın, şimdilik sadece yürüyüş yaptığını söyledi.

    Sosyal medyadan gündeme getirdiği evinde yaşanan hırsızlık olayına da değinen Akalın, "O kişiler Marmaris'te beach clup açmış, beni de konsere çağırdılar. Çok sevimsiz bir durum. Alın teri ile kazandıklarımdı. Alınteri değil babadan, dededen kalsa da olacak iş mi? Yaşadığım olay daha da komedi. Adam 3-4 araba alıyor, plaj açıyor. Oradaki sehpa da masada şezlong da benim paramla alınmış yani" dedi.

    İngiltere bu "Bodrum" tatilini konuşuyor

    "Hiçbir sanatçı arkadaşımla problemim yok"

    Dargın olup da bayramda barıştığı kimse olup olmadığı sorusuna Akalın, "Küs olduğu kimse yok" yanıtını verdi. Geçtiğimiz günlerde girdiği bir restorandan aralarında polemik yaşanan Hande Yener ile karşılaşınca dışarı çıktığı haberlerinin hatırlatılması üzerine ise Akalın, "Öyle bir olay yaşanmadı. benim o çirkef günlerim geride kaldı. Hiçbir sanatçı arkadaşımla problemim yok" dedi.

    Sahneye 'İlahi adalet' adlı şarkıyla çıkan Akalın, 'Giderli şarkılar', 'Evli, mutlu, çocuklu' adlı parçalarını seslendirdiğinde coşku giderek arttı. Akalın'a bulundukları yerden şarkıları söyleyerek eşlik eden hayranları doyasıya eğlendi. Akalın, şarkılarıyla olduğu kadar sahne performansıyla da hayranlarından tam not aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte Türkiye'nin aşk haritası...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow