hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fikret Orman'dan kura değerlendirmesi

    Fikret Ormandan kura değerlendirmesi
    expand

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbol takımının UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda eşleştiği takımlarla ilgili, "Rakip kim olsa fark etmezdi. Çıkıp futbolumuzu oynayacağız, en iyisini yapmaya ve turu geçmeye çalışacağız" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NTV Spor'un canlı yayınına telefonla bağlanan Orman, kendileri için rakibin fark etmediğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

    "Bizim için hiç fark etmez. Beşiktaş büyük bir kulüp ve camiadır. Rakip kim olsa bizim için fark etmezdi. Çıkıp futbolumuzu oynayacağız, en iyisini yapmaya ve turu geçmeye çalışacağız. Bu turu geçip hedefi koymak, ona göre bakmak lazım. Beşiktaş bu gruptan çıkacak bir takım. Gruptan çıkacağımıza gerçekten
    inanıyorum. Hayırlısı olsun. Bu sene kısmetimiz Londra ile açıldı, bir Londra takımıyla daha oynayacağız."

    Trabzonspor'un rakipleri belli oldu

    - "Takıma takviye yapacağız"

    Başkan Orman, transferle ilgili soru üzerine, takıma takviye yapacaklarını söyledi. Transferi için uzun zamandır çalıştıkları oyuncular olduğunu anlatan Orman, "Olmayanlar var, vazgeçtiklerimiz var. Takviye yapma niyetindeyiz, uğraşıyoruz. Pazartesi akşamına kadar da zamanımız var. Pazarlıklarımız devam ediyor. Elimizden gelen tüm gayreti, pazarlık gücümüzle beraber gösteriyoruz" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Martin Linnes'in transferiyle ilgili soru üzerine başkan Orman, "Şu anda hiçbir kimseyle olumlu bir gelişme yok. Yazılanlar, çizilenler biraz doğru değil. Zaten doğru olmuş olsa, biz açıklamayı yapmış olurduk. Şu ana kadar oluşmuş bir şey yok" ifadesini kullandı.

    Tahkim Kurulu'na flaş başvuru

    Planlanan transferlerin, Arsenal maçları öncesinde yapılmaması nedeniyle yapılan eleştiriler konusunda da Orman şunları kaydetti:

    "Futbol 'keşke' oyunudur. Bir oyuncu transfer edersiniz, 'keşke öbürünü alsaydım' dersiniz. Hep keşkelerle başlar. Beşiktaş futbol takımında bir oyuncunun gelmesi bütün takımı değiştiren bir şey değildir. Bir oyuncuyu alırsınız, Allah göstermesin bir hafta sonra sakatlanabilir de. Beşiktaş'ta veya bütün kulüplerde en kolay şey transfer yapmaktır. Verirsiniz yüksek fiyatları yaparsınız, taraftarın da gözünde hoş gider. Bizim işimiz, doğru fiyatlara, doğru zamanda yapabilmek. Geriye dönüp de keşkelerle uğraşacak durumda değiliz. Önümüzdeki 3 gün içinde en doğru transferleri yapmaya çalışacağız."

    Baroni'den sonra o da gitti

    "Aziz Yıldırım'ın yaptıkları..."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow