hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    17 yıl önce öldürülen kadının katil zanlısı kocası ve oğlu çıktı

    17 yıl önce öldürülen kadının katil zanlısı kocası ve oğlu çıktı
    expand

    Melahat D. Kayseri'de tam 1998'de öldürüldü. Öldürüldüğünde 40 yaşındaydı. Cinayet o dönemde aydınlatılamadı ve dosya faili meçhul olarak rafa kaldırıldı. Ama o cinayet tam 17 yıl sonra aydınlanmaya başladı ve fail olarak kabloyla boğularak öldürülen kadının eşi ve oğlu tutuklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Alınan bilgiye göre, 1998 yılında Kayseri'nin Talas ilçesi Kiçiköy Mahallesi Ulus Sokak'ta Melahat D'nin (40) kabloyla boğularak öldürülüp ziynet eşyalarının çalınmasıyla ilgili soruşturmadan sonuç alınamadı.

    Yıllar sonra Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği bünyesinde oluşturulan Faili Meçhul Dosyalar ekibi, cinayeti tekrar soruşturmaya başladı.

    Fransız polisi saldırganları kuşattı

    Polis ekipleri, Kayseri, Antalya ve Ankara'da yürütülen 4,5 aylık çalışmanın ardından elde edilen delilleri değerlendirerek, Melahat D'nin katil zanlısı olarak eşi K.D. ve oğlu M.K.D'yi (36) gözaltına aldı.

    Saldırı anını yaşayan isim konuştu

    Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanarak sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    K.D'nin, eşinin kendisini aldattığı şüphesi üzerine oğlunu cinayete azmettirdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Müslüman polis de katliamın sembolü haline geldi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow