hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'li milletvekili tartaklandı, oğlu gözaltına alındı

    CHPli milletvekili tartaklandı, oğlu gözaltına alındı
    expand

    İzmir'de "laik ve bilimsel eğitim" talebiyle düzenlenen protesto gösterisinde CHP Milletvekili Musa Çam ve oğlu polis tarafından tartaklandı. Çam'ın oğlu gözaltına alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP İzmir milletvekili Musa Çam ve oğlu polis tarafından tartaklanırken, CHP'li vekilin oğlu gözaltına alınırken bir polis, "Seni de alırım babanı da" diye bağırdı.

    İzmir’de, Birleşik Haziran Hareketi, bazı Alevi dernekleri ve Eğitim-Sen’in ’laik ve bilimsel eğitim’ için düzenlediği protestolar da olaylar çıktı.

    DHA'nın haberine göre, toplanan onlarca kalabalık gruba, Basmane meydanında polis engel oldu. Çok sayıda gözaltının olduğu olaylarda CHP İzmir Milletvekili Musa Çam’ın oğlu da gözaltına alındı. Oğlunun gözaltına alınmasıyla Musa Çam, bir süre polisle arasında gerginlik yaşadı.

    "Seni de alırım babanı da"

    Kameralara yansıyan görüntülerde bir kadın, polis tarafından gözaltına alınıyor. CHP milletvekili Çam polisin neden gözaltı yaptığını sorup kadını gözaltına alınmaktan kurtarmaya çalışıyor.

    Babasının polisle tartıştığını gören oğlu araya girmeye çalışırken olanlar oluyor. Bir polis memuru, "Gel buraya algırım seni" dedikten sonra araya giren milletvekili Çam'a da, "Seni de alırım" diyor. Oldukça sinirlenen Çam, "Kimi alıyorsun sen gel buraya" diye bağırıyor. Tam da o anda olayları kaydeden bir polis memuru milletvekiline çıkışan polisi bölgeden uzaklaştırıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha sonra da milletvekilinin oğlu gözaltına alındı.

    Okullarda laik eğitim boykotu var

    "Okul boykotu"nda 56 kişi gözaltına alındı

    İzmir'de Birleşik Haziran Hareketi yöneticisi Onur Kılıç tutuklandı

    Demirtaş: Müzakere sürecini dinamitleyecek kadar tehlikeli

    Bilal Erdoğan TÜRGEV'in yeni binasını açtı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow