hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhurbaşkanlığı'ndan "villa" açıklaması

    Cumhurbaşkanlığından villa açıklaması
    expand

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev süresi bittikten sonra İstanbul'da taşınacağı ve Kanlıca sırtlarında lüks bir villada oturacağı iddia edildi. Cumhurbaşkanlığı'ndan iddiayla ilgili yapılan açıklamada "adı geçen villa, Sayın Cumhurbaşkanımıza değil, işadamı damadı Mehmet Sarımermer’e aittir. Sayın Cumhurbaşkanımızın, İstanbul’a taşınması halinde sözkonusu villada ikamet etmesi seçenekler arasındadır" denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Görev süresinin dolmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, İstanbul'da nereye taşınacağı merak konusu. Son iddia, Gül'ün Beykoz'da bir villa satın aldığı yönündeydi. Cumhurbaşkanlığı açıklama yaptı.

    Cumhurbaşkanlığı'nın internet sayfasından yapılan açıklamada, Gül'ün İstanbul Beykoz'da villa satın aldığı iddiası yalanlandı.

    BDP'nin ismi değişiyor

    "Bir tek ben içerideyim nerede bu örgüt?"

    Haberlerde adı geçen, Hıdiv evleri olarak da bilinen villanın Gül'e değil, işadamı damadı Mehmet Sarımermer'e ait olduğu belirtildi.

    Açıklamada "Cumhurbaşkanımızın, İstanbul'a taşınması halinde sözkonusu villada ikamet etmesi seçenekler arasındadır" ifadesi dikkat çekti.

    Arınç'tan gençlere IŞİD uyarısı

    James Rodriguez hakkında bilmeniz gereken 7 şey

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow