hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Halit Akçatepe hastaneye kaldırıldı

    Halit Akçatepe hastaneye kaldırıldı
    expand

    Ünlü sinema oyuncusu Halit Akçatepe, sağ kol ve bacakta güçsüzlük şikayeti ile İzmir'de hastaneye kaldırıldı. Akçatepe'nin tansiyonunun düşürüldüğü öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında organize edilen 'Sinema Burada Festivali'nde iki gün önce 'sinemaya saygı' ödülü alan sinema sanatçısı Halit Akçatepe sağ kol ve bacakta güçsüzlük şikayetiyle Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

    Halit Akçatepe ile ilgili olarak İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nden açıklama yapıldı.

    Açıklamada, Halit Akçatepe'nin yapılan muayenesinde bilincinin açık, sağ tarafında güçsüzlük ve tansiyonun yüksek olduğu tespit edildiği ve muayene sonucunda sanatçının kontrol altında tutulması uygun bulunduğundan izlem amaçlı hastanede yatışının yapıldığı bildirildi. 

    İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bu sabah yazılı açıklama yaparak sanatçının durumunun iyi olduğunu duyurdu.

    Açıklamada, "Sinema Sanatçımız Sayın Mustafa Halit Akçatepe'nin bugün sabah itibari ile genel sağlık durumu stabil olup tansiyonu istenilen düzeye indirilmiştir. Hastamızın tetkikleri ve çeşitli branş uzmanlarımızca muayenesi yapılmakta olup tedavi ve izlem amaçlı yatışının devam edeceğini bilgilerinize sunarız" denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul için şiddetli yağış uyarısı

    Amazon yerlileri ağaç kesenleri dövdü!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow