hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sobadan sızan gaz iki çocuğun canını aldı

    Sobadan sızan gaz iki çocuğun canını aldı
    expand

    Konya'nın Karatay ilçesinde camii imamı Mesut Eroğlu, eşi Gülsem Eroğlu ile 4 yaşındaki kızı Nisa ve 3 aylık oğlu Mahir Erdem kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazı ile zehirlendi. İmamın camiye gelmediğini fark eden bir kişinin evine gitmesi üzerine önceki akşam yemek masasının başında sızıp kaldıkları anlaşılan ailenin çocukları Nisa ve Mahir Erdem hayatını kaybetti. İmam ile eşinin durumu ise ciddiyetini koruyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay Konya'nın Karatay ilçesinde meydana geldi. Köse Ali Mahallesi'ndeki caminin imamı Mesut Eroğlu'nun (29) öğleden sonra camiye gelmediğini fark eden mahalle muhtarı Necati Çelik, imam akşam namazında da gelmeyince evine gitti. Pencereden ışığın ve televizyonun açık olduğunu fark eden muhtar Çelik, rahatsızlık vermemek için geri döndü.

    Mesut Eroğlu, bugün sabah namazına da gelmeyince Necati Çelik yeniden imamın evine gitti. Evin zilini çalmasına rağmen kapıyı açan olmayınca kilitli olmayan kapıyı açıp içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı. Sofranın başında yemek yemek üzere olan imam Mesut Eroğlu ile eşi Gülsüm Eroğlu kucağındaki 3 aylık oğlu Mahir Erdem ile birlikte sızmıştı. İmamın 4 yaşındaki kızı Nisa Eroğlu ise kanepede hareketsiz yatıyordu.

    Prof. Dr. Rennan Pekünlü göz yaşları içinde son dersini verdi, hapis yolunu tuttu

    Bunun üzerine Necati Çelik, 112 Acil Servisi'ne haber verdi.

    Isınmak için yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri anlaşılan Eroğlu ailesi, Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Nisa ve Mahir Erdem Eroğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Hayati tehlikesi devam eden Mesut Eroğlu ve eşi Gülsüm Eroğlu da yapılan ilk tedavilerinin ardından Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    RTÜK’ten Fox TV’ye "Deniz Gezmiş cezası"

    Yolsuzluk haberlerine yayın yasağı talebi komisyonun AKP’li başkanından

    Son 4 yılda 149 habere yayın yasağı geldi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow