hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şahabettin Paşa kimdir? Mehmed Fetihler Sultanı’nda Bülent Alkış oynuyor! Bülent Alkış kaç yaşında?

    Şahabettin Paşa kimdir Mehmed Fetihler Sultanı’nda Bülent Alkış oynuyor Bülent Alkış kaç yaşında
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TRT 1'de yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin oyuncuları arasında yer alan Şahabettin karakterini canlandıranın kim olduğu sorgulanıyor. Her Salı ekrana gelen dizide Şahabettin merak uyandırdı. "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve İslam dünyasının önemli şahsiyetlerinin yaşamlarını ele alacak bir senaryo izleyici ile buluşacak. İşte Şahabettin hakkında bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şehabettin karakteri, Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin karakterleri arasında yer alıyor.TRT 1’nin merakla beklenen, Bülent Alkış, Sultan Mehmed karakterine hayat verirken, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban, Bülent Alkış, Savaş Özdemir, Bülent Alkış, Ali Nuri Türkoğlu gibi değerli oyuncular da kadroda yer alıyor. 27 Şubat Salı günü ekran yolculuğuna başladı. Peki ama Mehmed: Fetihler Sultanı dizisindeki Şahabettin kimdir ?  

     

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi Şahabettin kimdir?

     

    Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinde Şahabettin’i Bülent Alkış canlandırıyor. Sultan Mehmed’in ideallerine güvenen, strateji dehası Şehabeddin Paşa. Devlet-i Aliyye’ye adanmış bir ömrün en büyük örneği.

     

    Bülent Alkış kimdir?

     

    Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 25 Temmuz 1974  tarihinde İzmir‘de doğdu. 1.86 cm boyunda ve 80 kilo. Lise öğrenimini bitirdikten sonra Şiirce ve Tiyatro Merdiven'de görev aldı. 1992 yılında Konak Belediye Tiyatrosu ile İzmir’de tiyatro çalışmalarına başladı. Tiyatroya “Alamanya’dan Bir Yar Gelir Bizlere” oyununda postacı rolü ile merhaba dedi. 9 Eylül Üniversitesi Konservatuarından oyunculuk eğitimi alarak mezun oldu. Evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow