hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eda Erdem'in heykel açılışı Dünya Kadınlar Günü'nde yapılacak

    Eda Erdemin heykel açılışı Dünya Kadınlar Gününde yapılacak
    expand
    KAYNAK DHA

    Türk voleybolunun başarılı ismi Fenerbahçe Opet ve milli takım kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykelinin açılışı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde gerçekleştirilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, heykelin açılışının saat 11.00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nin protokol giriş önünde olacağı bildirildi.

    Kulüp ayrıca, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi zeki ve çevik bir sporcu Eda Erdem

    Ahlaklı duruşuyla da herkese örnek, Türk kadının umudu, geleceğe ışık tutan bir Fener gibi genç sporcuların kahramanı oldu!

    Şimdi, tüm bu başarılarıyla adını Fenerbahçe ve Türk voleybol tarihine altın harflerle kazıyan efsane voleybolcumuz Eda Erdem Dündar’ın heykeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fenerbahçe efsanelerinin arasındaki yerini alıyor.

    Türk milletinin evladı, Fenerbahçe'nin neferi Eda Erdem'in heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin önündeki yerini alacak.

    Kadıköy’ün en güzel yerinde, Fenerbahçe’sinin kalbinde, ‘Kahraman Türk Kadını’nın öncüsü olarak ışık saçacak, geleceğe umut aşılayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk sporunun simge ismi kaptan Eda Erdem Dündar’ın, kariyerine nakşettiği her bir başarının nice gençlere örnek olmasını temenni ederiz" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow