hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova Yerel Seçim Sonuçları 31 Mart 2024! Yalova’da kim kazandı, hangi parti? Yalova Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları!

    Yalova Yerel Seçim Sonuçları 31 Mart 2024 Yalova’da kim kazandı, hangi parti Yalova Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Yalova seçim sonuçları… Gözler yerel seçim sonuçlarına çevrildi. Yalova Belediyesini hangi partinin kazanacağı merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek seçimlerle Yalova belediye başkanının kim olacağı yanıt bulacak. Yalova yerel seçim sonuçlarına ilişkin anlık ve canlı veriler CNN Türk’te yerini alacak. Yalova yerel seçim sonuçları sayfamızda adayların ve partilerin aldıkları oy oranlarını, açılan sandık yüzdelerini, geçerli geçersiz oy sayılarını, il meclis üyelerinin aldığı oy oranları yer alacak. İşte Yalova Yerel seçim sonuçları ve adaylarına dair bilgiler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yalova seçim sonuçları merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye yerel seçimler için sandık başına gidiyor. Yalova seçim sonuçlarını anlık, hızlı bir şekilde CNN Türk ekranlarından ve web sitesinden takip edebilirsiniz. Yerel seçim sonuçlarıyla belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclis üyesi, il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirleniyor. İl il, ilçe ilçe oy oranlarını canlı bir şekilde takip edebileceğiniz seçim sayfalarımızı haberimizde bulabilirsiniz. Yalova yerel seçim sonucu anlık olarak cnnturk.com’da yer alacak. İşte Yalova Belediye başkanı adayları, seçim sonuçları, ilçelerinde hangi parti önde, kim önde, kim kazandı? sorularına dair yanıtları bulacağınız haberimiz…

     YALOVA SEÇİM SONUÇLARI 2024

    Yalova Belediyesi seçim sonuçlarının yanı sıra ilçelerdeki yerel seçim sonuçlarını incelemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:

    Yalova seçim sonuçları için tıklayınız…

    Yalova dahil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve detay için CNN TÜRK seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve tüm bilgiler anlık olarak paylaşılacak.

    Yalova Yerel Seçim Sonuçları 31 Mart 2024 Yalova’da kim kazandı, hangi parti Yalova Belediye Başkanlığı Seçim Sonuçları

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YALOVA'NIN İLÇELERİ

    Yalova (il merkezi)
    Altınova
    Armutlu
    Çınarcık
    Çiftlikköy
    Termal

    YALOVA'NIN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI


    AK Parti: Mustafa Tutuk
    CHP: Mehmet Gürel
    İYİ Parti: Halil İbrahim Tokay
    DEM Parti: Cengiz Topbaşlı
    Yeniden Refah: Ayhan Polat
    Zafer Partisi: Mevlüt Yıldırım
    Saadet: Celal Korkmaz
    Memleket: Fatih Elönü
    TİP: Hasan Kazbek
    HÜDA PAR: Ayatullah Uyar
    DEVA Partisi: Aslı Üresin
    Gelecek Partisi: Kürşat Emre Çandır

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow