hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Iced Earth geliyor

    Iced Earth geliyor
    expand

    Uzun zamandır beklenen Heavy Metal grubu Iced Earth, salı akşamı İstanbul'da. Yıllar önce "Hide U" adlı parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Kosheen, Downtempo tarzının beğenilen ismi Andreya Triana ve Leonard Cohen’in oğlu Adam Cohen bu hafta dinleme fırsatı bulacağınız diğer isimler arasında...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    İşte bu haftanın en dikkat çeken etkinlikleri ve detayları

    Iced Earth

    Yıllardır beklenen Amerikalı topluluk Iced Earth, 13 Aralık Salı akşamı ilk kez İstanbul’da!
    Metal müziğin asi kahramanı Jon Schaffer ve ekibi, Refresh The Venue’de verecekleri konserde Türkiye’deki fanlarıyla ilk kez buluşacak.

    Jon Schaffer’ın derin liriklerinde şekillenen efsane albümler “The Dark Saga”, “Something Wicked This Way Comes” ve “Horror Show” ile geçtiğimiz yirmi yılın en başarılı metal örneklerini veren Iced Earth yıllar içinde büyük küçük birçok eleman değişikliği yaşasa da müzikal üslubunu aynı düzeyde koruyabilen az sayıda topluluktan biri olmayı başardı.

    İçinde bulunduğumuz yılın Eylül ayında piyasaya çıkacak olan yeni albüm “Dystopia”nın dünya turnesi kapsamında Aralık ayında ülkemizde olacak grubun konseri saat 21:00’de başlayacak. Bilet fiyatları ise; normal: 62,50 TL. Sahne önü: 98 TL.


    Kosheen

    Dans müziğinin pek çok türünü içinde barındıran ve her yaptığı çalışmayla büyük başarılar elde etmiş Kosheen, 10 Aralık Cumartesi gecesi Club Mute’da İstanbullu hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.
    Trip-hop, drum'n bass, breakbeat gibi altyapıların Darren Decoder ve Markee Substance tarafından ustaca kullanımına Sian Evans'ın muhteşem vokali eşlik ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kosheen grubunun çıkış albümü olan "Resist" grubun sesini tüm dünyaya duyurmaya yetti. İlk single'ları "Hide U" dans müziği dünyasını yerle bir etti ve listelerde uzun süre 1 numarada kaldı.
    Şu anda “Damage” adlı yeni albümleriyle turnede olan Kosheen müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
    Saat 22:00’de başlayacak Kosheen performansının bilet fiyatı ise 67,50 TL.


    Brazzaville
    İstanbul’a özel bir sevgi besleyen ve sayısız konser veren Brazzaville, son albümü “Jetlag Poetry”yle ilk kez 9 Aralık Cuma gecesi Otto Santral’de sahne alıyor.

    Grup, İstanbul sevgisini, daha önce çıkarttığı "In İstanbul" isimli albümüyle de kanıtlamış oldu.
    Albümlerinin barındırdığı bossa nova, rock, dub ve caz tınıları ile dinleyenlere Akdeniz ve Pasifik atmosferini yaşatan topluluğun konseri saat 23:00’de başlayacak. Bilet fiyatı ise 34 TL.


    Pace Percussions

    Olağanüstü üç perküsyon ustasından oluşan Kopenhaglı Pace Percussions, enstrümanlarının sunduğu olanakları gözler önüne seren renkli bir programla “Borusan New Series”in ikinci konuğu olarak 9 Aralık Cuma akşamı Müzik Evi’nde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seyircileriyle kurdukları yakın ilişki dolayısıyla birçok salonda ayakta alkışlanan Pace performansı saat 20:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise; tam 23 TL. İndirimli: 21 TL.


    Alice Gold
    22 günde kaydettiği “Seven Rainbows” albümünü Temmuz 2011’de piyasalara çıkararak tüm dünyanın ilgilisini üzerine çeken İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Alice Gold, 9 Aralık Cuma gecesi İndigo’da sahne alıyor.

    Dan Carey ile kaydettiği bu albümünde pop müzik yaptığını ancak rock and roll ve saykodelik müzikten de bolca ilham aldığını söyleyen Alice Gold performansı saat 23:30’da başlıyor. Gecenin bilet fiyatları ise; tam: 28,50 TL. Öğrenci: 23,50 TL.


    White Mink

    Eski swing plaklarına bambaşka bir hava kattıkları toplama albüm serileriyle adını duyuran White Mink, 9 Aralık Cuma gecesi Babylon Lounge’da sahne alıyor.

    Albüm çalışmalarıyla 20’lerin ve 30’ların ruhunu günümüz modern dünyasına uyarlamayı başaran grup, caz çağının tartışmasız en önemli müziği swing’i yeniden yorumlayarak “electro swing” tarzını lugatımıza kazandırdı.
    Saat 23:00’de başlayacak performansların bilet fiyatı ise 12 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Halil Sezai
    Bir çok ünlü parçanın altında imzası bulunan, son dönem İncir Reçeli filminin müziği "Duman" ile adı sıkça anılan usta oyuncu Halil Sezai, 9 Aralık Cuma akşamı Jolly Joker Ankara’da bir performans sergilemeye hazırlanıyor.
    Duygusal parçalarıyla kısa sürede büyük bir hayran kitlesine sahip olan sanatçının konseri saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise; normal: 39,50 TL. VIP: 77,50 TL.

    Sanatçı, 14 Aralık Çarşamba günü Jolly Joker Antalya’da, 16 Aralık Cuma günü ise İzmir Arena’da sevenlerinin karşısında olacak.


    Gripin
    Rock müziğin en başarılı performans gruplarından Gripin, her açıdan kendi “milat”ları olarak tanımladıkları son albümlerinin ardından konserlerine hızla devam ediyor.
    9 Aralık Cuma akşamı İzmir'de olacak grup, geçmişten günümüze birbirinden seçkin parçaları ile Ooze Venue sahnesine konuk oluyorlar.
    Saat 23:00'de başlayacak olan Gripin konserinin bilet fiyatı ise 28,50 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Grup, 10 Aralık Cumartesi günü ise Jolly Joker İstanbul’da sahne alıyor. Burada ki performansları saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise; VIP: 77,50 TL. Normal: 39,50 TL.


    Jeff Lorber Fusion
    2007 yılında çıkarmış olduğu “He has a Hat” isimli albümü ile Grammy’a aday olan Jeff Lorber, İstanbul’a Jeff Lorber Fusion adı altında, hepsi birbirinden önemli 3 müzisyen ile 10-11 Aralık tarihlerinde İstanbul Jazz Center’da sahne alıyor.

    Grubun Los Angeles kökenli fusion, caz , smooth caz ve pop çalan Alto saksafoncusu Eric Mariental’in kariyerinde Chick Corea Electric Band ile 6 CD kayıdı ve 2 Grammy ödülü bulunmaktadır.
    Saat 20:30’da başlayacak konserlerin bilet fiyatı ise 72,50 TL.


    Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars

    Devamlı olarak yenilenen hareketli repertuvarıyla Ayhan Sicimoğlu ve ekibi Latin All Stars, 10 Aralık Cumartesi gecesi Ghetto sahnesinde...
    Latin müziğinin sevilen parçalarının yorumlanmasına ek olarak, bestesi ve sözleri Ayhan Sicimoğlu'na ait olan Türkçe latin parçalarında repertuarda yer alacağı gece saat 23:30’da başlıyor.
    Bilet fiyatları ise; tam: 45 TL. Öğrenci: 35 TL. Yemek+Konser: 89 TL.


    Adam Cohen
    Yaşayan efsane Leonard Cohen’in oğlu Adam Cohen ilk Avrupa turnesi kapsaminda 10 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul Live’da sahne alıyor.

    Besteci ve söz yazarı Cohen’in ilk solo albümü “Like A Man”i tanıtacağı konser saat 22:30’da başlayacak. Bilet fiyatı ise 39,50 TL.
    Adam Cohen’in babasının gölgesinden sıyrılıp kendi efsanesini yaratmasının ilk adımlarına tanık olacaksınız.


    Şebnem Ferah

    Türk Rock müziğinin en güçlü kadın vokallerinden Şebnem Ferah, 10 Aralık Cumartesi akşamı Anadolu Gösteri Kongre Merkezi’nde Ankaralı rock severlerin karşısına çıkıyor.
    TNK’nin de sahne alacağı gece saat 19:30’da başlıyor. Bilet fiyatı ise 34,50 TL.


    Andreya Triana
    Downtempo ve triphop müziği günümüz elementleriyle orijinal bir şekilde birleştiren Andreya Triana, 13 Aralık Salı akşamı Babylon’da sahne alıyor.

    İlk albümü “Lost Where I Belong”u 2010 senesinde yayınladı. Albümdeki tüm parçalarda bu müziğin duayen ismi Bonobo ile çalışan Triana, Londra’da büyüdüğü çok kültürlü ortamı müziğinin içindeki çeşitlilik ile vurgulamaktan da geri kalmıyor.
    Saat 21:30’da başlayacak canlı performansın bilet fiyatı 28 TL.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow