hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ''Haksızlıklarla geçen bir sezon oldu''

    Haksızlıklarla geçen bir sezon oldu
    expand

    Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, geride kalan sezonun kendileri için büyük sıkıntılarla ve haksızlıklarla geçtiğini söyledi.

    Bursaspor teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam geride kalan sezonu değerlendirdi.

    Bu sezon alınan üçüncülüğün şampiyonluktan daha değerli olduğunu söyleyen başarılı teknik adam, "önümüzdeki sezon herkesin daha fazla sorumluluk alması gerekiyor" dedi.

    Bursaspor'un şampiyonluktan sonra Şampiyonlar Ligi ile beraber bu sezonun çok yoğun geçeceğini bildiklerini ifade eden Sağlam, "ligin ilk devresini Şampiyonlar Ligi tecrübesi ile beraber iyi bir yerde tamamladık. İkinci yarıda ise bir dönem düşüş yaşadık, ancak belirtmeliyim ki yaşadığımız bu düşüşte öne çıkan bazı faktörler vardı.

    ''Bunların başında ise maalesef ki hakem hataları gelmekte, bunun yanı sıra kulübün yaşamış olduğu sıkıntılar, kulüp içerisindeki huzursuzluklar, mali soruşturma ve Beşiktaş maçı sonrası gelen cezalar. Bunların hepsini bir araya getirdiğimiz zaman bu kadar yoğunluk içerisinde, bu kadar sıkıntılarla ve maruz kaldığımız muameleleri de göz önünde bulundurduğumuz zaman üçüncülüğün şampiyonlukla eşdeğer bir başarı olduğunu söyleyebilirim. Bu üçüncülükte emeği geçen başta başkanımız, yönetim kurulumuz ve futbolcularımız olmak üzere taraftarlarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Hepsinden Allah razı olsun" diye konuştu.

    ''Haksızlıklarla geçen bir sezon oldu''

    Bu sezonun kendileri için çok yoğun geçtiğini, büyük sıkıntılarla ve haksızlıklarla geçen bir sezon olduğunu ifade eden Sağlam, "önümüzdeki sezonla alakalı da çok büyük bir tecrübe oluşturdu. Bu sezon gerek Şmapiyonlar Ligi'nde, gerekse Türkiye Ligi'nde bu yaşadığımız tecrübeler ışığında önümüzdeki sezonu çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor.

    ''Bu yüzden ben tüm taraftarlarımızdan, Bursa'yı ve Bursaspor'u seven herkesten bu sezonu iyi değerlendirip önümüzdeki seneyle alakalı daha fazla sorumluluk almalarını isteyeceğim. Ama şuna inanıyorum ki önümüzdeki sene bu tecrübeler ışığında hareket ettiğimizde bu sezondan çok daha iyi bir sezon olacak" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow