hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    EuroCup’ta rakiplerimiz belli oldu

    EuroCup’ta rakiplerimiz belli oldu
    expand

    EuroCup kuraları Barcelona'da çekildi. Galatasaray Medical Park; E Grubu'nda Lokomotiv Kuban, BC Donetsk ve Trefl Sopot ile eşleşti. Diğer temsilcimiz Banvit ise; D Grubu'nda Valencia Basket, BC Azovmash ve S.Oliver Baskets ile eşleşti.

    D Grubu’ndaki temsilcimiz Banvit’in rakipleri Valencia Basket (İspanya), BC Azovmash (Ukrayna), S.Oliver Baskets (Almanya) olurken E Grubu’ndaki Galatasaray Medical Park’ın rakipleri ise PBC Lokomotiv Kuban (Rusya), BC Donetsk (Ukrayna) ve Trefl Sopot(Polonya) oldu.

    Sekiz grupta dört takımın mücadele edeceği normal sezon 7 Kasım'da başlayıp 12 Aralık'ta sona erecek ve gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Son 16'ya kalacak. Dört grupta dört takımın mücadele edeceği Son 16 aşaması 9 Ocak'ta başlayıp 20 Şubat'ta sona erecek ve gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar Çeyrek Final'e yükselecek.

    Çeyrek Final ve Yarı Final turu iç saha ve deplasman olmak üzere iki maç üzerinen eliminasyon sistemiyle gerçekleşecek. Çeyrek Final turu 6-13 Mart 2013 ve Yarı Final turu 20-27 Mart 2013 tarihleri arasında oynanacak.Final ise tek maç üzerinden 13 Nisan 2013'te gerçekleşecek ve kazanan takım Turkish Airlines Euroleague organizasyonuna doğrudan katılım hakkı kazanacak.



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow