hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Keçeli'den Şenes Erzik'e övgü

    Keçeliden Şenes Erzike övgü
    expand

    Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli, Şenes Erzik'in Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başkan olmayı kabul etmesinin, Türk futbolu için gerçekten bir şans olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Metin Keçeli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şenes Erzik'i 30 yıldır tanıdığını ifade ederek, "Federasyon başkanlığını da yönetim kurulu üyeliğini de bilirim. O'nun Türk futboluna ne kadar katkıda bulunduğunu gözlemledim. Sayın Şenes Erzik'in TFF'ye başkan olmayı kabul etmesi, Türk futbolu için gerçekten bir şanstır" dedi.

    Şenes Erzik'e destek verilmesi ve kendisinin bu göreve gelmesi gerektiğini vurgulayan Keçeli, "Türk futbol camiası, Şenes Erzik'e dört elle sahip çıkmalı. Deneyimli futbol adamı, futbolun bu çok kritik günlerinde büyük bir şanstır" ifadelerini kullandı.

    Metin Keçeli, Mehmet Ali Aydınlar gibi bir başkanı kaybettirenlerin şimdi iyi düşünmesi ve Türk futbolunun krizden çıkması için bir şeyler yapması gerektiğini dile getirerek, Şenes Erzik'in başkanlığının iyi bir çözüm yolu olacağına inandığını belirtti.

    -"Erzik çözemezse Arap saçına dönecek"-

    Metin Keçeli, Şenes Erzik'in Türk futbolundaki yaşanan sorunları kesinlikle çözeceğine inandığını söyledi.

    Erzik'e verilecek destekle bu işin içinden çıkılabileceğini anlatan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı, "Şenes Erzik bu olayı kesinlikle çözer, o da çözemezse iş Arap saçına dönecek" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow