hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Futbolcuları taşıyan minibüs şarampole yuvarlandı

    Futbolcuları taşıyan minibüs şarampole yuvarlandı
    expand

    Gaziantep 1. Amatör Küme takımlarından Yavuzelispor Futbol Takımı, maç için Gaziantep'e giderken minibüslerinin şarampole yuvarlanmasıyla kaza geçirdi. Kazada minibüs sürücüsü 40 yaşındaki Ali Çelik yaşamını yitirirken, 11 kişi yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan Doğan Tesisleri'nde Kalespor ile oynayacakları karşılaşma için yola çıkan Yavuzelispor Futbol Takımı kafilesini taşıyan Ali Çelik'in kullandığı 27 FR 529 plakalı minibüs, Gaziantep'e 10 kilometre kala aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle takla atarak şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen araçtaki sürücü Ali Çelik yaşamını yitirirken, futbolcular Mehmet Çelik, Bilal Solak, Muhammet Kaya, Sedat Kaya, Mahmut Korkmaz, Cuma Şanlı, Halil Akif Sakar, Resul Özkan, Garip Çobanoğlu, Yunus Çelik ile kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı.

    Olay yerinde yaralılardan geriye karşılaşmada giyinecekleri kramponlar ile formaları kalırken, yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili olarak jandarma soruşturma başlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow