hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa'da lodos yıktı geçti!

    Bursada lodos yıktı geçti
    expand

    Marmara'da hayatı olumsuz etkileyen lodos Bursa'da bir binanın çatısını uçururken özel bir hastanenin ise klima korkuluklarını yerinden söktü.

    Bursa'da akşam saatlerinde şiddetini artıran lodos, merkez Nilüfer ilçesi Beşevler mahallesinde 5 katlı binanın profil çatısını uçurdu. Yerinden sökülen çatı caddeye düştüğünde kimsenin olmaması olası bir kazayı önledi.

    Merkez Osmangazi ilçesinde bulunan özel bir hastanenin 3 katındaki klima korkulukları da şiddetli lodosla yerinden sökülerek caddeye savruldu.

    Yaşanan iki olaydada yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, lodosun neden olabileceği olası kazalara karşı vatandaşları uyarırken, soba zehirlenmeleri konusunda da dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

    Çanakkale'de deniz ulaşımı durdu

    Çanakkale'de ise sabah saatlerinden itibaren etkili olan ve saatteki hızı 70 kilometreyi bulan şiddetli lodos yüzünden Geyikli'den Gökçeada ve Bozcaada'ya deniz ulaşımı durdu. Lapseki ve Gelibolu arasındaki seferler de aksadı.

    Doğu'da ise soğuk ve kar var. Gece en düşük hava sıcaklığı eksi 25 dereceyle ağrı'da ölçüldü kar yağışı ve tipi nedeniyle Erzurum, Van, Muş, Bitlis ve Hakkari'de 560 köy yolu ulaşıma kapandı.



    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow