hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta sonu altın, çeyrek altın fiyatı 27 Nisan 2024! Bugün yarım altın, cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL?

    Hafta sonu altın, çeyrek altın fiyatı 27 Nisan 2024 Bugün yarım altın, cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Günün altın fiyatları son rekor yükselişler sonrasında altın yatırıcımlarının gündeminde yer alıyor. Yükseliş trendi içinde olan altın fiyatları son günlerin en yüksek seviyelerinde seyretmeye devam ediyor. Altın onsunun 27 Nisan itibarıyla 2 bin 338 dolar seviyelerine doğru hareketlenmesiyle birlikte, iç piyasadaki altın fiyatları yakından takip ediliyor. Peki, bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, Cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dakika anlık altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenlerin ve de altın yatırımı yapanların merkezinde yer alıyor. Altın fiyatları son üç ayın en yüksek seviyesine çıkarken, ilerleyen süreçte nasıl şekilleneceği merak ediliyor. ABD Merkez Bankası FED mart ayında faizi değiştirmeyerek yüzde 5.50'de sabit bıraktı. 2024 yılında 3 faiz indirimi olacağına yönelik algı yaratması ise altın fiyatlarını desteklemeye devam ediyor. İsrail'in İran'a yönelik saldırısı sonrası güvenli liman olarak altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Orta Doğu'daki gerilim ve Fed'in faiz indirimlerine başlama zamanına ilişkin belirsizlik varlık fiyatları üzerinde etkili oluyor.

    27 NİSAN 2024 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

    Gram Altın Ne Kadar?

    27 Nisan tarihi itibariyle bugün gram altın güncel olarak 2.441 liradan işlem görmektedir.

    Çeyrek Altın Ne Kadar?

    Çeyrek altın için güncel alış fiyatı 4.048 lira olarak belirlenirken, satış fiyatı 4.123 TL'dir.

    Yarım Altın Ne Kadar?

    Yarım altın fiyatları da yatırımcıların yakın takibinde. Bugünün alış fiyatı 8.134 lira, satış fiyatı ise 8.321 lira olarak belirlenmiştir.

    Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

    Cumhuriyet altını, 16 bin 168 lira alış fiyatıyla işlem görmektedir. Satış fiyatı ise 16 bin 440 lira olarak kaydedilmiştir.

    Hafta sonu altın, çeyrek altın fiyatı 27 Nisan 2024 Bugün yarım altın, cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow