hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika! Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Canlı altın fiyatları 19 Aralık 2021

    Son dakika Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Canlı altın fiyatları 19 Aralık 2021
    expand

    Altın fiyatları döviz kuru etkisiyle geçtiğimiz hafta yükseliş trendini sürdürmüştü. İç piyasada fiyatlar yönünü yukarı çevirirken altının onsu ise bin 800 dolar seviyelerinde dengelenmeye sürecine gelmişti. Peki, bugün piyasalarda çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 19 Aralık 2021 güncel altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın son gününde altın piyasasında hafta içerisinde yaşanan yükselişin etkisi sürüyor. Altının gramı 950 barajını da aşmayı başarırken, çeyrek altın ise satış fiyatında bin 600 TL’nin üzerine çıktı. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre iç piyasadaki güncel rakamlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 19 Aralık 2021 Pazar günü 953,28 TL seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 796 dolar seviyesinde konumlanmış durumda.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Artan fiyatı nedeniyle takı takacak olanların gram altına kaymasına neden olan çeyrek altın bugün bin 601 liradan satılırken, bin 514 liradan da geri alınıyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Üst üste rekor tazeleyen cumhuriyet altını ise kısa süre önce 6 bin liranın üzerine çıkmayı başardı. Bigpara’dan alınan son verilere göre bugün cumhuriyet altını 6 bin 344 liradan satışa sunulurken 6 bin 44 liradan da geri alınıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow