hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 şirketin halka arzı onaylandı

    3 şirketin halka arzı onaylandı
    expand

    SPK’dan 3 şirkete daha halka arz onayı geldi. Mega Metal San., Kuzey Boru A.Ş. ve Tic. A.Ş., Kuzey Boru A.Ş. ve Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Borsa İstanbul’da halka arz işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Yeni hafta ile birlikte 3 yeni şirketin daha halka arz olacağı haberi geldi…

    Mega Metal San. Ve Tic. A.Ş., Kuzey Boru A.Ş. ve Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin SPK’ya yaptığı halka arz başvurusu onaylandı. Şirketlerin hisse kodu, hisse fiyatı ve halka arz büyüklüğü belli olurken, halka arz tarihleri henüz açıklanmadı.

    MEGMT hisse kodu ile satışa çıkacak şirketin hisse fiyatı 28,30 TL olarak belirlendi. Eşit dağıtım şeklinde olacak halka arzda 53 milyon lot dağıtılırken, ek pay olarak da 9.750.000 lot ayrıldığı kaydedildi.

    KUZEY BORU A.Ş. HALKA ARZ OLUYOR

    Kuzey Boru A.Ş. halka arzında hisse fiyatı 36,20 TL olarak belirlendi. Yıldız Pazar’da işlem görecek halka arza Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılık yaparken, eşit dağıtım ile 24 milyon lot dağıtılacağı kaydedildi.

    SUR TATİL EVLERİ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş HALKA ARZI DA AÇIKLANDI

    Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş’nin hisse kodu 49,18 TL olarak açıklanırken, aracı kurumun Ziraat Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. olduğu belirtildi. Ayrıca, halka arzda 45 milyon lotun eşit dağıtım şekilde işlem göreceği kaydedildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow