hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    24 Ağustos 2020 altın fiyatları... Gram altın kaç TL, çeyrek altın ne kadar?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Altının gram fiyatı yeniden 460 lira bandının üzerine çıktı. Geçtiğimiz haftalarda rekor seviyesi olarak 480 lirayı aşan gram altın ardından yaşadığı sert düşüşle 450 liranın altına kadar inmişti. Ons altında ve dolar kurunda yaşanan değişimlerle birlikte altının gramı yeniden 460 TL’yi aştı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü altın fiyatları ne durumda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın ilk işlem günü olan 24 Ağustos’ta yeni haftaya yukarı yönlü seyir ile başladı. Ons altın ve dolar kuruna paralel olarak değişkenlik göstermeyi sürdüren gram altın rekor seviyesinden oldukça uzak bir konumda seyretse de 460 lira bandını aşmayı başardı.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan güncel altın fiyatları verilerine göre altının gramı bugün 462,35 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altın fiyatı ise bin 949 dolarda yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altında yaşanan artış nedeniyle takı amaçlı altın alanların çeyrek altın yerine gram altına yöneldiği günlerde çeyrek altın alış fiyatı 751 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 761 TL’de konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yüksek miktarda alım yapanların sıklıkla tercih ettiği cumhuriyet altını ise aynı gün 2 bin 997 liradan alınıp 3 bin 39 liradan satışa sunuluyor.

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow