hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kabine Toplantısı kararları neler? 27 Haziran Kabine Toplantısı konuları...

    Kabine Toplantısı kararları neler 27 Haziran Kabine Toplantısı konuları...
    expand

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, üç haftalık aranın ardından bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Kabine Toplantısı’nda milyonların dört gözle beklediği başlıklar masada olacak. Peki, Kabine Toplantısı konuları neler? İşte kabine kararlarına dair detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan bakanlar kurulu ile ilgili vatandaşlar aramalarını hızlandırdı. Söz konusu toplantılar 15 günde 1 gerçekleştirildiği için bugün kabine toplantısı olacak. Yeni toplantının Beştepe'de 14.00 itibariyle başlaması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı kabinesinde bugün çok kritik kararlar alacak.

    KABİNE TOPLANTISI KONULARI NELER?

    Toplantıda asgari ücrette artış beklentisi, Kurban Bayramı tatili, NATO Zirvesi ve orman yangınlarıyla mücadele konuları değerlendirilecek. Kritik başlıkların ele alınacağı toplantıda en önemli gündem maddesini Asgari Ücret artışı, memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam çalışmaları oluşturacak.

    Kabinede ayrıca Yunan Başbakan Miçotakis başta olmak üzere kurmayları ve askeri bazı figürlerin adalarla ilgili provokatif yaklaşımlarına karşı atılan adımlar değerlendirilecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow