hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "FOK you"ya hücum!

    FOK youya hücum
    expand

    Fok avı nedeni ile dünyanın bir çok ülkesinde çevrecilerin tepkisini çeken Hatem Yavuz’un yeni markası ile ortaya çıkması tartışma yarattı. "Hayvanseverleri samimi bulmuyorum” diyen Yavuz’un “Fok You” markası tepkilere neden olurken bu sabah aynı marka için iki başvuru daha yapıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk Patent Enstitüsü’ne bu sabah yapılan ilk başvuru için alınan başvuru numası 2014/94400... Bu başvuru saat 10:24’te yapıldı.

    Yapılan bu başvuruda alınacak markanın nerelerde kullanılacağına ilişkin ise “İşlenmiş veya işlenmemiş deriler ve postlar, yapay deriler, köseleler, astarlık deriler. Kırbaçlar, koşum takımları, eyerler, üzengi ve eyer kayışları. Şemsiyeler, güneş şemsiyeleri, güneşlikler, bastonlar. Derilerden, deri taklitlerinden veya diğer malzemelerden mamul taşıma amaçlı başka sınıflarda yer almayan eşyalar” denildi.

    İKİ SAAT SONRA YENİ BİR BAŞVURU

    İkinci başvurunun saati ise 12:13. Bu başvuru için alınan numara ise 2014/94454… Bu başvuru için alınacak markanın nerelerde kullanılacağına ilişkin ise “Baş giysileri. Ayak giysileri. Koruyucu amaçlı olanlar hariç her türlü malzemeden yapılmış iç-dış giysiler, çoraplar” bilgisi paylaşıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hatem Yavuz hayvanseverlere 'FOK You' dedi!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow