hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Fenerbahçe'nin Ozan Tufan planı

    İşte Fenerbahçenin Ozan Tufan planı
    expand

    Fenerbahçe'nin transferde ilk sıraya aldığı Ozan Tufan için yapacağı teklif belli oldu. Sarı-Lacivertliler, Bursaspor'a 3 milyon Euro ile Holmen, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz'dan ikisini vermeyi planlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ara transfer döneminde yerli futbolculara yönelecek olan Fenerbahçe’nin listesinin ilk sırasında Ozan Tufan ve Muhammet Demir var. Yönetim, öncelik verdiği Ozan için Bursaspor’a sunacağı teklifi büyük ölçüde belirledi. Yeşil-Beyazlılar, genç yıldızı satmak istemediği için pazarlıkların çetin geçmesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, transferde asıl harcamayı sezon sonu yapmak istediği için Ozan Tufan’a verilecek teklifte takas yöntemi de kullanılacak.

    Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki yıldız için para olarak en fazla 3 milyon Euro’ya (8.34 milyon TL) çıkması bekleniyor. Bunun yanı sıra, şu anda Bursaspor’da kiralık forma giyen Samuel Holmen’in yanı sıra Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal’den birinin bonservisi, Yeşil-Beyazlılar’a teklif edilecek. Bursaspor’un talebine göre üç oyuncunun birden bu takıma verilmesi muhtemel. Sarı-Lacivertliler, Ozan Tufan konusunda olumlu ya da olumsuz bir gelişme yaşandıktan sonra Muhammet’e yönelecek. Gaziantepspor’a teklif yapacak. Ancak teklifin nasıl olacağı henüz belirlenmedi.

    Galatasaray - Arsenal: 1-4 MAÇ ÖZETİ

    Villarreal gol oldu yağdı! (Maç özeti)

    Liverpool - Basel: 1-1 MAÇ ÖZETİ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow