hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İlker Başbuğ oyunu Bodrum'da kullandı

    İlker Başbuğ oyunu Bodrumda kullandı
    expand

    Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, cumhurbaşkanı seçimi için oyunu Bodrum'da kullandı. Başbuğ, "Önümüzdeki süreçte Türkiye'yi zor günler bekliyor. Ülkenin zor günler yaşayacağını değerlendiriyorum" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Oy kullanmak için Ayarlar Mahallesi Hacı Mahmut Tınaztepe Ortaokulu'na eşi Sevil Başbuğ ile gelen Başbuğ, okul kapısında bir grup tarafından alkışlarla karşılandı.

    Okul bahçesinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başbuğ, daha sonra eşiyle oy kullanma sırasının kendilerine gelmesini bekledi.

    AK Partililer ile CHP'liler arasında "kolye" kavgası: 5 yaralı

    Sandık yetkililerinden katılım oranlarıyla ilgili bilgi alan Başbuğ, daha sonra 1003 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

    Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Başbuğ, vatandaşlık görevini yerine getirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

    "Ekmekçi'ye vereceğim" dedi, sandık görevlisi "Erdoğan"ı gösterdi

    Başbuğ, "Önümüzdeki süreçte Türkiye'yi zor günler bekliyor. Ülkenin zor günler yaşayacağını değerlendiriyorum. O açıdan içerisinde bulunduğumuz cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının bu sürece olumlu katkı yapmasını umuyorum ve bekliyorum. Önümüzdeki süreç zor günler getirecek" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'de vatandaşların cumhurbaşkanı seçmek için ilk defa sandık başına gitmesini de değerlendiren Başbuğ, "Faydalı mı zararlı mı olacak, göreceğiz. Zaman gösterecek. Hep beraber göreceğiz" ifadesini kullandı.

    Rıza Sarraf: ''Pusulada bir aday gördüm''

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow