hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Japon sanatçının 7 bin kilometre dolambaçlı evlilik teklifi

    Japon sanatçının 7 bin kilometre dolambaçlı evlilik teklifi
    expand

    Japon bir sanatçı sevgilisine evlilik teklifi için tam 7 bin kilometre dolaştı. Yanlış anlamayın, uzaktaki sevgilisinin yanına gitmedi. Yanına bir GPS cihazı aldı ve epeyce karmaşık bir rota ile Japonya'yı dolaştı ve geçtiği yerleri cihazında işaretledi. Yapmaya çalıştığı şey, bir ada ülkesi olan Japonya'yı yazı tahtası gibi kullanmaktı. Japon sanatçı ülkenin üzerine İngilizce "Benimle evlen" anlamına gelen "Marry me" yazdı. Japon aşık 6 aylık zorlu teklifinin sonunda istediği yanıtı aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Japon bir sanatçı dünyanın en sıradışı evlilik tekliflerinden birine imza atmak için tüm ülkeyi baştan aşağı gezdi. Hikayenin sonu mutlu bitti.

    "Yassan" adını kullanan 31 yaşındaki Japon sanatçı Yasushi Takahaşi, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yapabilmek için yanına bir GPS (Küresel Konumlama Sistemi), bir de harita alarak uzun seyahatine çıktı.

    Tarihe geçen dolandırıcılar

    Rusya'daki yarışmada şok görüntü!

    Altı aylık gezisini GPS’le kaydeden Yassan, ülkeyi "Marry me" (Benimle evlen) yazacak şekilde dolaştı. Seyahatinin sonunda GPS’le çizdiği teklifi kız arkadaşına sunan sanatçı, "Evet" cevabı alarak mutlu sona ulaştı.

    Ünlü isimlerin son sözleri

    Guinness’e girdi

    Tam olarak 7 bin 164 kilometre yol giden Yassan’ın bu çalışması Guinness Rekolar Kitabı’na da "Dünyanın en büyük GPS çizimi" olarak geçti.

    İntikam pornosundan hapse giren ilk kişi oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD'li rahip LGBTİ'lere karşı nefrette zirve yaptı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow