hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Yaban Çiçekleri oyuncularının isimleri! Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı! İşte Yaban Çiçekleri oyuncu kadrosu

    İşte Yaban Çiçekleri oyuncularının isimleri Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları ve karakterleri açıklandı İşte Yaban Çiçekleri oyuncu kadrosu
    expand

    ATV’nin yeni dizisi Yaban Çiçekleri oyuncu kadrosu merak ediliyor. Yaban Çiçekleri dizisinin yeni sezon dizisi olacağı planlanıyor. Yaban Çiçekleri dizisinde birbirinden önemli oyuncular yer almaktadır. Peki ama Yaban Çiçekleri oyuncuları kimdir? İşte Yaban Çiçekleri hangi karakteri kim canlandırıyor? sorularının yanıtları!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay'ın yaptığı“Yaban Çiçekleri” dizisi yakında ATV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki ama Yaban Çiçekleri dizisinin oyuncuları kim?

    Yaban Çiçekleri  Oyuncu Kadrosu

    Yaban Çiçekleri dizisi oyuncuları kimdir? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Yaban Çiçekleri oyuncu kadrosundaki isimler haberimizde.

    Yaban Çiçekleri Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

    Yaban Çiçekleri dizisinin oyuncuları arasında; Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Pekin, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal ve Tilbe Saran ve Arif Pişkin  yer alıyor.

     

    Yaban Çiçekleri Oyuncu KadrosuYaban Çiçekleri Oyuncuları
    Akın Akınözü
    Kılıç Tütüncü
    Kılıç; kasabasında güçlü ve mutlu olmayı seven, çekici, esprili ve dinamik bir adamdır. Tüm enerjisiyle tam bir alfa erkektir. İş konusunda aşırı hırslı ve ayrıntıcıdır ve iyi bir iş insanıdır. Çevresine karşı ise yardımseverdir.

    Aslıhan Malbora
    Ela Ataman
    Ela kasabada yetişmesine rağmen şehirli kodlara sahip, güçlü, kendine güvenen, aklı başında ve enerjik bir kızdır. İnatçılığı sayesinde avukatlık mesleğinde çok büyük başarılar elde eder.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Büşra Pekin
    Berna Ataman
    Kenan'ın karısıdır. Tam bir güç¸ aşığıdır. Hırslıdır, içten pazarlıklıdır, kötülük yapmaya meyillidir. Diğer yandan; ortamı şenlendiren, neşeli, frapan, havalı, bakımlı biridir. Berna için amaca giden her yol mubahtır.

    Halil Babür
    Kenan Ataman
    Ela'nın abisidir. Hayata pozitif bakan, insanlara güvenen, her şeyi bildiğini sanan, biraz görgüsüz biridir. Karısı Berna'ya tutkuyla aşıktır. Büyük bir iş adamı olmaya heveslidir. Kafasının rahat olmasına ve sefasına düşkünlüğü aile içinde pasif kalmasına neden olmuştur.

    Bige Önal
    Behice Başgil
    İstanbul'da tamamladığı avukatlık mesleğini kasabada sürdüren Behice; kaybetmekten ürken, öz değerini sevilmekte bulan, içten kırılgan, güvenilir, akıllı ve ılımlı biridir. Her zaman sakladığı bir gölge tarafı vardır.

    Tilbe Saran
    Nurten Ataman
    Ela ve Kenan'ın annesidir. Nurten kasabada yaşayan, şehirli gustosuna sahip, Cumhuriyetçi bir kadındır. Kendini kocası ve ailesine adamıştır. Güçlüdür, soğukkanlı, yardımsever ve sorun çözücüdür. Evlatlarını korumak için her tür sıkıntıyı üstlenir.

    Arif Pişkin
    İhsan Kuloğlu
    İhsan, kasabanın ileri gelenlerindendir; herkesin sırrını bilir, ondan habersiz kuş bile uçmaz. Konuşmaya başladığında sıcacık, güler yüzlüdür. Ama kendi çıkarı söz konusu olduğunda taş kalpli birine dönüşebilir. En büyük korkusu zayıf düşmek, yalnız kalmaktır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow