hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayern Münih Lazio maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi!

    Bayern Münih Lazio maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta Şampiyonlar Ligi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ve Lazio rövanş maçında karşı karşıya gelecekler. İlk maçı Lazio 1-0 kazanmış ve Bayern Münih karşılaşmada 10 kişi kalmıştı. Peki, çeyrek final biletini alan takım hangi takım olacak? Bayern Münih Lazio maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile Lazio son 16 turunda kozlarını paylaşacak. İlk maçı 1-0 kazanan Lazio skor avantajını kullanarak çeyrek finale kalmaya çalışacak. Ev sahibi Bayern Münih’in ise karşılaşmadan muhakkak galibiyetle ayrılması gerekiyor.

    BAYERN MÜNİH LAZİO MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

    Bayern Münih: Manuel Neuer, Konrad Laimer, Matthijs de Ligt, Min-Jae Kim, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Thomas Müller, Jamal Musiala, Mathys Tel, Harry Kane.

    Lazio: Ivan Provedel, Manuel Lazzari, Nicolò Casale, Alessio Romagnoli, Adam Marusic, Matias Vecino, Matteo Guendouzi, Luis Alberto, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Felipe Anderson

    BAYERN MÜNİH LAZİO MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş karşılaşması 5 Mart 2024 Salı günü oynanacak. Mücadele saat 23.00’te başlayacak ve Exxen ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Allianz Arena’daki müsabakada hakem Slavko Vincic ve yardımcıları görev alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dönemde peş peşe kötü sonuçlar alan Bayern Münih son 6 maçında 3 kez yenildi, 1 kez berabere kaldı ve 2 kez mağlup oldu. Lazio ise son 6 maçında 3 kez galip geldi 3 kez de yenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow