hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Genel Sekreteri Şahin, CNN TÜRK'te: Ankara'da öndeyiz

    KAYNAKCnnturk.com

    AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. AK Parti Genel Sekreteri Şahin, CNN TÜRK'te yaptığı açıklamada "Yeniden Refah'a en yakın aday AK Parti'nin adayıdır. CHP ve DEM umduğunu bulamayacak" diye konuştu. Yerel seçimle ilgili Ankara'daki anketlerle ilgili olarak da Şahin "Ankara'da oyumuzu çok hızlı artırdık. Ankara'da bugün itibarıyla öndeyiz. Seçimi çok iyi bir yerde tamamlayacağız." ifadelerini kullandı. Mert Can Gülmez'in haberi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'in açıklamasından satır başları:

    İstanbul'da 5 yıllık kayıp dönemi sona erdireceğiz. Vaatler yerine getirilmedi. Ulusal siyasetle ilgili rüyalara kapıldılar. İstanbullu seçmenler bunu gördü, sandıkta şehirlerinin menfaatlerini düşünerek notlayacaklarını düşünüyorum.

    24 Mart'ta Cumhurbaşkanımızın mitingi var. Bu her seçimde son 1 hafta kala İstanbul mitingi olur.

    Hiçbir partinin tabanının dayatmalara boyun eğmeyeceğini düşünerek oy kullanacaklarını tahmin ediyorum. Şuraya oy kullanın diye bir adrese yönlendiriliyor seçmen. Tüm İstanbullular adayları ölçerek en doğru kararı vereceklerini düşünüyorum.

    "CHP VE DEM UMDUĞUNU BULAMAYACAK"

    YRP'nin üst yönetimi AK Parti'ye kaybettirmek için çalışıyor. YRP'nin adaylarının seçimi kazanması mümkün değil. YRP seçmenine en yakın parti AK Parti'dir. Sandıkta tercihleri AK Parti olacaktır. Ne yeniden YRP, ne CHP ne DEM Parti istediklerini bulamayacaklar. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Genel Sekreteri Şahin, CNN TÜRKte: Ankarada öndeyiz

    ERDOĞAN'IN 'SON SEÇİMİM' SÖZLERİ

    Görev süresi düzenlemesi Anayasa'da çok belli. Cumhurbaşkanımız 'çok çalışmam gerek' demek istedi. O sözleri tamamen duygusal sözlerdi. 

    Ülkeyi bir noktaya getirdik. Bu noktadan çok daha ileri taşımak istiyoruz. Tökezlemek istemiyoruz. Ülkemiz üzerinde kurgulanan oyunları biliyoruz. 

    Siyaset son seçimlere göre belirleniyor. Her bir ilimiz, her bir ilçemiz kritik.

    "ANKARA'DA ÖNDEYİZ"

    (Ankara anketleri) Bu anketleri yapanlar ne yüzle bu sonuçları paylaşıyorlar. Bazı anketlerle toplumu manipüle ediyorlar. İnanın anlayamıyorum. Ankara'da oyumuzu çok hızlı artırdık. Ankara'da bugün itibarıyla öndeyiz. Seçimi çok iyi bir yerde tamamlayacağız. 

    Mansur Yavaş her mahalleye kreş yapma sözü vermişti, 1 tane yaptı. 20 tane kreş yaptım diye fotoğrafını asma cüretini gösteriyor.

    Ankara'da önde olduğumuz gayet ortada. Şaşırtıcı güzel bir neticeyle Ankara'daki seçimi önde kapatacağız.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    (CHP-DEM Parti) İş birliği içindeler. Biz hiçbir zaman DEM'le siyaset arayışı içinde olmadık.

    Kendi seçmenlerine haksızlık ediyorlar. Umut veriyorlar, hayal kırıklığına sebep oluyorlar. Kendi seçmenlerine bunu yapmasınlar. 

    Hatay aslında, 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bugün yaşayacağımız başarıyı görmüştük. Hatay'da çok güzel bir seçim başarısı elde edeceğiz. 
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow