hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayramda hastaneler, sağlık ocakları, aile hekimleri açık mı, kapalı mı? Bugün sağlık kuruluşları çalışıyor mu?

    Bayramda hastaneler, sağlık ocakları, aile hekimleri açık mı, kapalı mı Bugün sağlık kuruluşları çalışıyor mu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte pazartesi günü sağlık kuruluşlarında işlem yapmak isteyen kişiler bu kuruluşların çalışma durumlarını araştırmaya başladı. Peki, bayramda hastaneler, sağlık ocakları, aile hekimleri açık mı, kapalı mı? Sağlık kuruluşları bayramda çalışıyor mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ramazan Bayramı tatili ile ilgili geçtiğimiz günlerde beklenen açıklama gelmiş ve kamu çalışanlarının bayramda 9 gün izinli olacakları duyurulmuştu. Peki, sağlık kuruluşlarında bu durum nasıl olacak ve hastanelerde sistem nasıl işleyecek?

    HASTANELER, SAĞLIK OCAKLARI VE AİLE HEKİMLERİ BAYRAMDA AÇIK MI, KAPALI MI?

    9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte sağlık kuruluşlarında belirli alanlarda işlem gerçekleştirilebilecek. Bayram tatili süresince hastanelerin, aile hekimlerinin ve sağlık ocaklarının sadece acil bölümleri hizmet verecek, diğer bölümler ise kapalı olacaklar.

    Öte yandan bankalar pazartesi günü tam gün, Salı günü yani arife günü ise öğlene kadar açık olacak. Bayramda ise bankalar kapalı olacaklar. Özel kargo şirketleri ve noterler de bankalar ile aynı şekilde çalışma sistemi içerisinde olacaklar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow