hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Moskova saldırısının ardından Türkiye'den art arda tepkiler

    Moskova saldırısının ardından Türkiyeden art arda tepkiler
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser alanına maskeli en az 3 kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Elim hadisenin ardından Türkiye'den saldırıya yönelik art arda tepkiler geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diplomatik Kaynaklardan alınan bilgiye göre, Bakan Fidan'ın Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la bu akşam (22 Mart) bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği öğrenildi.

    Açıklamada, Türkiye'nin Moskova'daki menfur terör saldırısını kınadığı belirtilirken, Rusya halkına ve hükümetine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk halkının başsağlığı dileklerini ilettiği ifade edildi.

    Moskova saldırısının ardından Türkiyeden art arda tepkiler

    DIŞİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA

    Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Moskova’daki bir konser salonuna bu akşam (22 Mart) düzenlenen saldırıda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu üzüntüyle öğrenilmiştir. Masum sivilleri hedef alan bu menfur terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. "Rus halkına ve Rusya Hükümetine en derin taziyelerimizi sunuyoruz." denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ: RUS HALKINA TAZİYELERİMİ İLETİYORUM

    Moskova'da masum sivilleri hedef alan menfur terör saldırısını şiddetle kınıyor, Rusya Hükümetine ve Rus Halkına taziyelerimi iletiyorum.

    CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ: MASUM İNSANLARI HEDEF ALAN TERÖR BİR İNSANLIK SUÇUDUR

    Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonuna düzenlenen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı terör saldırısını en güçlü şekilde lanetliyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun, kim yaparsa yapsın, masum insanları hedef alan terör bir insanlık suçudur. Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Rus halkına başsağlığı diliyor, yaralılara acil şifalar temenni ediyorum.

    AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: RUS HALKININ ACISINI PAYLAŞIYORUZ

    Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonunda sivilleri hedef alan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Ölenlerin ailelerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Rus halkının acısını paylaşıyoruz...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow