Deprem anı konusunda bilinçli miyiz? - Korkutan Gerçek: Deprem 5

{ title }

SONRAKİ VİDEO

KAYNAKCNN TÜRK

Büyük Marmara depreminin ardından toplumda deprem konusunda müthiş bir hassasiyet oluşmuş, neredeyse her evde deprem çantaları oluşturulmuştu. Acının ardından 19 yıl geçti. Peki o 19 yılda deprem çantalarımıza ne oldu? Deprem anında ne yapmamız gerektiğini biliyor muyuz? CNN TÜRK muhabiri Cansu Karadan ve kameraman Serdar Çetin, hazırladıkları Korkutan Gerçek: Deprem haber dizisinin 5. bölümünde afet yönetim bürosu sorumlusu Hakan Özdemir'le konuştu ve bu sorulara cevap aradı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Korkutan Gerçek: Deprem haber dizisinin "Deprem gerçeği ve beton tabutlar" adlı birinci bölümünü izlemek için burayı tıklayın.

Korkutan Gerçek: Deprem haber dizisinin "Kamu binaları, okullar depreme hazır mı?" adlı ikinci bölümünü izlemek için burayı tıklayın.

Korkutan Gerçek: Deprem haber dizisinin "Avcılar'da 19 yılda ne yapıldı?" adlı üçüncü bölümünü izlemek için burayı tıklayın.

Korkutan Gerçek: Deprem haber dizisinin "Kentsel dönüşümün neresindeyiz?" adlı dördüncü bölümünü izlemek için burayı tıklayın.

Korkutan Gerçek: Deprem haber dizisinin "Afet durumunda kimin görevi ne?" adlı altıncı bölümünü izlemek için burayı tıklayın.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow