hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Erhan Merttürk
    Erhan Merttürk

    Erhan Merttürk

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    Şampiyon Karşıyaka.....

    "Bizim bir hayalimiz var" diyen ve o hayalin peşinden sonuna kadar koşanların zaferidir Pınar Karşıyaka'nın şampiyonluğu. Kendisinden 10 kat büyük bütçeli takımlara kafa tutması ve onları bir bir elemesidir. Bu toprakların yetiştirdiği bir Ufuk Sarıca gerçeğidir.

    Devamını Oku21.06.2015

    Kobani Türkiye'de mi?

    Almanya Başbakanı Angela Merkel bir okulu ziyaretinde tahtadaki haritada "Berlin burası değil mi? diye eliyle bir yeri işaret ediyor. Coğrafya öğretmeni "Hayır efendim orası Rusya" diyor. Merkel şaşkın "Hadi ya o kadar yakın mı? Neyse" diye geçiştiriyor.

    Devamını Oku11.10.2014

    Mezut Özil

    Yanlış yazmadım. Almanlar ismini öyle söylüyor. Brezilya 2014 Dünya kupasında bu akşam ilk çeyrek final maçında Almanya'nın Fransa karşısında en önemli kozlarından biri Mesut Özil.

    Devamını Oku04.07.2014

    Ren Nehri'nin ayırdığı kardeşler...

    Erdoğan bir kez daha Almanya'ya geldi. Polis alarmdaydı, Alman siyasetçiler diken üstünde. Binlerce taraftarı ile Köln Arena'da buluştu, Almanların deyimiyle bir "popstar" olarak karşılandı...

    Devamını Oku25.05.2014

    Eyvah Erdoğan geliyor!

    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ne zaman Almanya'ya gelse medyada ve siyasi çevrelerde bir endişe hasıl oluyor. Peki neden korkuyorlar Erdoğan'dan?

    Devamını Oku04.02.2014

    Alman bakanlar ve çocukları...

    Türkiye'de bakanlarla çocukları yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla karşı karşıya kaldı. Ancak ülkenin geçmişi de benzer çocuk, yeğen, damat skandallarıyla dolu. Almanya'da ise işler biraz farklı.  

    Devamını Oku03.01.2014

    Hayatın Tadı Tuzu Türkiye

    İnsan çoğu zaman içinde yaşadığı güzelliklerin farkına varamıyor. Türkiye'ye dışarıdan bakarak söylüyorum: "Dünyada ne kadar çok yer gezerseniz, Türkiye'yi o kadar çok seversiniz."

    Devamını Oku20.08.2010

    Almanya liderini arıyor

    Almanya’da eylül ayında yapılacak genel seçimler için siyasi partiler hazırlıklara başladı. Seçimlerin Hıristiyan Demokrat Angela Merkel ve Sosyal Demokrat Frank Walter Steinmeier arasında geçeceğini söylemek mümkün. Ancak her iki lider de Alman halkının arzu ettiği karizmaya sahip değil.

    Devamını Oku23.04.2009