hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Benan Topbaş Benan Topbaş

    Şubat ayında burçları neler bekliyor?

    31.01.2024 Çarşamba | 11:33Son Güncelleme:

    Aylık burç yorumunuzu okudunuz mu? Aşk, sağlık, para, iş ve aile konularında sizleri neler bekliyor? İşte aylık burç yorumları... (Yorumları okurken yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şubat ayında 9 Şubat Kova Yeniayı ve 24 Şubat Başak Dolunay'ı gündeme vuracak. 19 Şubat itibariyle Güneş, Balık burcu seyrine başlayacak. Merkür ise 5 Şubat itibariyle Kova burcuna, daha sonra 23 Şubat'ta Balık burcuna, Venüs 16 Şubat'ta Kova burcuna, Mars ise 13 Şubat'ta Kova burcuna geçiş yapacak. Kova burcunda bir stelyum (gezegen yoğunluğu) yaşanacak. Kova burcu özgürlük, dostluklar, arkadaşlıklar, insanlığa faydalı konular, yenilikler, teknoloji, dijital konular, haklar, grup çalışmaları demektir. 

    İşte bu ay burçları bekleyenler... 

    KOÇ BURCU Hobiler, flörtler ön plana çıkacak. Aynı iş yerinde çalıştığınız kişilere çekilme olasılığınız artabilir. 9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte sosyal çevrenizle ve geleceğe dönük hedeflerinizle ilgili gündemler meydana gelecektir.  24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük aktivitelerinizle ilgili yeni gündemler meydana gelecektir.
     
    BOĞA BURCU  Duygularınızı fevri yaşamamaya çalışın. Özellikle evlilik ve ailenizle ilgili gündemler meydana gelecek.9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte iş hayatınızla ve maddi konularla alakalı yeni gündemler meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte çocuklarla ya da aşk hayatıyla ilgili bazı gündemler meydana gelecektir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İKİZLER BURCU Ailenize yaptığınız bir şeyi kabul ettirme durumu olabilir. Kendi kendinizle mücadeleye girmeyin.9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte yurtdışı bağlantılı konular, inançlar ve yüksek eğitimle alakalı bir çok gündem meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte aile, ev ve yaşadığınız yerle alakalı bir çok gündem meydana gelecektir.
     
    YENGEÇ BURCU Kardeşler ve akrabalarla alakalı gündemler meydana gelebilir. İç dünyanızdaki huzursuzluğun kaynağını anlayacağınız bir dönem. 9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte kredi,borç, miras konularıyla alakalı gündemler meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte yakın çevreyle olan ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı gündemler meydana gelecektir.

    ASLAN BURCU  Duygusal kararlar vermekten kaçının. Arkadaş çevrenize aman dikkat . 9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte ortalıklar, evlilikler ve ikili ilişkilerle alakalı gündemler meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte maddi konular, ev, emlak ve arsa ile alakalı yeni gündemler meydana gelecektir.

     BAŞAK BURCU Gerçekte ne istediğinizi bulabileceğiniz zamanlar. İş hayatınızda fevri kararlar vermeyin. 9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte   çalışma ortamınız, sağlığınız ve günlük aktivitelerinizle ilgili yeni gündemler meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte kendi iç dünyanıza döneceğiniz ve kendinizi anlayacağınız yeni gündemler meydana gelecektir.   

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TERAZİ BURCU Ailenizden büyük bir destek alabilirsiniz. İş hayatınızdaki insanlarla sürtüşmemeye dikkat edin. 9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte çocuklarla ya da aşk hayatıyla ilgili bazı gündemler meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte ruh sağlığınız, düşünceleriniz ve hayat felsefeniz hakkında yeni düşünceler edineceğiniz gündemler meydana gelecektir.
     
    AKREP BURCU İkili ilişkilerinizde akıl mı duygular mı diyeceğiniz bir dönem. Mantıklı kararlar vermenizde fayda var.   9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte aile, ev ve yaşadığınız yerle alakalı bir çok gündem meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte sosyal çevrenizle ve geleceğe dönük hedeflerinizle ilgili gündemler meydana gelecektir.

    YAY BURCU Para ile alakalı konularda hırslı ve gözü kara olmayın. Duygusal kararlar verebilirsiniz. 9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte yakın çevreyle olan ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı gündemler meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte iş hayatınızla ve maddi konularla alakalı yeni gündemler meydana gelecektir.
     
    OĞLAK BURCU Yurt dışı bağlantılı konular ve iş hayatınız gündemde olacak. İç sesinizle konuşmalar yapabilirsiniz.9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte maddi konular, ev, emlak ve arsa ile alakalı yeni gündemler meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte  yurtdışı bağlantılı konular, inançlar ve yüksek eğitimle alakalı bir çok gündem meydana gelecektir.

    KOVA BURCU Arkadaş çevreniz, kredi ve borç mevzularıyla alakalı gündemler yaşayabilirsiniz 9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte kendi iç dünyanıza döneceğiniz ve kendinizi anlayacağınız yeni gündemler meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte kredi,borç, miras konularıyla alakalı gündemler meydana gelecektir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALIK BURCU İkili ilişkilerde hırslı davranmayın. Yüksek eğitimle alakalı bazı gündemler oluşabilir. 9 Şubat Kova Yeniayı ile birlikte ruh sağlığınız, düşünceleriniz ve hayat felsefeniz hakkında yeni düşünceler edineceğiniz gündemler meydana gelecektir. 24 Şubat Başak Dolunay'ı ile birlikte ortalıklar, evlilikler ve ikili ilişkilerle alakalı gündemler meydana gelecektir.