hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Pınar Yılmazerler Pınar Yılmazerler

    Şile seni bekliyor

    27.02.2015 Cuma | 16:45Son Güncelleme:

    Sosyal medyada dolaşan çocuklarla hayvanların bir arada sevgi çemberi oluşturduğu videoları ağzı kulaklarında seyredenlerden misiniz? Alın çocuğunuzu bu etkinliğe katılın. Ona hayvan sevgisi aşılayın, iyilik aşılayın, örnek olun.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tipi, kar, buz, soğuk derken havalar ısınmaya başladı sanki. En azından gökyüzünde güneşin o tatlı yüzünü görebiliyoruz. Eğer bu hafta sonu dışarı çıkmak istiyor ama; “Nereye gitsem acaba” diye düşünüyorsanız, hemen söylüyorum; “Şile’ye gidin!” 1 Mart Pazar günü, İstanbul Hayvan Hakları Derneği ve bir çok hayvansever Şile’nin 56 köyü, ormanlık alanları ve sahilinde yaşam mücadelesi veren 10 bini aşkın aç, hasta can dostumuza bir nebze de olsa destek olmaya, onları doyurmaya ve acil tedavilerini yapmaya gidiyor.

    Kanunlardan yana olan bir vatandaş mısınız? 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kısaca diyor ki; hayvanların en az bizler kadar bu ülkede yaşam hakkı var! Tamam o zaman kanunlara uyalım. Yaşam haklarına hürmet edelim, elimizden geleni yapalım. Sosyal medyada dolaşan çocuklarla hayvanların bir arada sevgi çemberi oluşturduğu videoları ağzı kulaklarında seyredenlerden misiniz? “Ya bu güzel videolar hep yabancı ülkelerde çekiliyor” diye hayıflananlardan mısınız? Alın çocuğunuzu bu etkinliğe katılın. Ona hayvan sevgisi aşılayın, iyilik aşılayın, örnek olun.

    Şile seni bekliyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şile besleme etkinliğinin bu zamana kadar yapılacak olan en büyük etkinlik olması planlanıyor. Bu organizasyona bazı belediyeler mama, araç, veteriner hekim ve ilaç desteğiyle, PAGDER Plastikçiler Derneği ise ‘Yuvaya dönüşen plastikler’ projesi kapsamında kulübe desteğiyle katılacak. Etkinlik için İstanbul’un 2 yakasından araçlar kalkacak. Gelin ilçe sınırlarına, ormanlara ve köylere hayvan atımına hep birlikte “Hayır” diyelim.

    Otobüs kalkışlar;
    Üsküdar Marmaray Durağı
    Saat: 10:00

    Mecidiyeköy Teknosa önü
    Saat: 09:30

    Şile Terminal
    Saat: 11:00

    İrtibat: 0546 626 46 01