hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Cameron Diaz’dan iki mutlu haber

    24.03.2024 Pazar | 15:05Son Güncelleme:

    Sıkı bir Cameron Diaz hayranı olarak içinde bulunduğumuz Mart ayında verdiği iki haber beni fazlasıyla mutlu etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'Ah Mary Vah Mary’ filmiyle gönülleri fetheden sarışın Cameron Diaz bundan 10 yıl önce rol aldığı ‘Annie’ filmiyle sinemaya veda ettiğini açıklamış ve büyük düş kırıklığı yaratmıştı. Kendi dünyasına çekilen, izini kaybettiren oyuncu yapımcıların bütün ısrarlarına karşın verdiği karardan dönmemişti. Bu arada bir partide tanıştığı müzisyen Benji Madden ile evlenen Cameron Diaz taşıyıcı anne yardımıyla Reddix adında bir kız çocuğu sahibi olmuştu. İkinci doğum haberi dün gece geldi. Ünlü oyuncu yine taşıyıcı anne yöntemiyle bu kez Cardinal Madden adı verilen bebeğin dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Eşi Benji ve kendisinin büyük coşku yaşadığını dile getirerek ‘O harika ve biz onun bizimle olmasından büyük mutluluk duyuyoruz’ yorumu yaptı.

    Cameron Diaz’dan iki mutlu haber

    İçinde bulunduğumuz Mart ayının ilk haftasında Cameron Diaz tam on yıl sonra ikna edilerek sinemaya döneceğini açıkladı. Yönetmen ve oyuncu Jonah Hill’in teklifine ‘Evet’ diyerek Apple Original Films adına çevrilecek ‘Outcome’ filminde Keanu Reeves ile başrolü paylaşacağını duyuran güzel yıldız kamera önünü özlediğini de sözlerine ekledi. Cameron Diaz ve Keanu Reeves 1996 yapımı ‘Feeling Minnesota’ filminde bir araya gelmişlerdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ‘Ah Mary Vah Mary’ filmi dışında ‘Maske’, ‘Shrek’, ‘En İyi Arkadaşım Evleniyor’, ‘Kötü Öğretmen’, ‘Kazanma Hırsı’, ‘Charlie’nin Melekleri’, ‘Vanilla Sky’, ‘New York Çetesi’ ve ‘John Malkovich Olmak’ yapıtlarında başrolü üstlenen Cameron Diaz ile Venedik Film Festivali’nde keyifli ve iz bırakan bir röportaj yapmıştım. ‘John Malkovich Olmak’ filminin tanıtımında ünlü yıldız bir kereliğine kendisine özgü sarışınlığını bırakarak rol gereği esmer olmuş, sevenlerini şaşırtmıştı.

    İspanya’dan Küba’ya göç etmiş babası ve İngiliz-Alman ayrıca kısmen Çeroki kanı taşıyan annesi ile gurur duyan Cameron Diaz röportajda ‘Kızılderili kökenli olmam karakterime de yansıyor’ demişti.

    Yuvarlak masa röportajında son 6 gazeteciydik. Cameron Diaz biraz sonra yorucu soru-cevaplardan kurtulacağı için rahatlamıştı. 20 dakika çabuk geçti. Hatta menajeri ek süre verdi. Konu konuyu açtı. Belli ki keyif almıştı. ‘Sizden öncekilerden değişik bir toplantı oldu. Bakın ne diyeceğim pizza ısmarlayayım sonra sohbete devam edelim’ teklifinde bulundu. Elbette bu cazip öneriyi havada kaptık, ayrıca birlikte bol bol resim çektirdik.

    Bir hayranı olarak Cameron Diaz’dan gelen iki muhteşem haber, hem sinemaya dönme kararı hem de ikinci kez anne olması beni fazlasıyla mutlu etti.