hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    InterfaceFLOR Türkiye müdürlüğüne Ufuk Usta atandı

    InterfaceFLOR Türkiye müdürlüğüne Ufuk Usta atandı
    expand

    Uluslararası satış ve pazarlama alanlarında önemli deneyimleri bulunan Ufuk Usta InterfaceFlor Türkiye Ülke Müdürü olarak atandı.

    Karo halı yer kaplamaları üretiminde dünya pazar lideri olan ve “Mission Zero” sloganıyla 2020 yılına kadar tamamen geri dönüşümlü çevreci ürünler üretmeyi hedefleyen InterfaceFLOR'un Türkiye Ülke Müdürlüğü'ne Ufuk Usta atandı. Türkiye'de 25 yıldan beri InterfaceFLOR'un distribütörlüğünü yapan AGK Zemin Kaplamaları, firmanın tasarımlarını ve en son teknolojilerle üretilen çevreci ürünlerini, Türk mimar ve tasarımcılarının hizmetine sunuyor.

    Dünyada zemin tasarımı konusunda lider bir firmada görev aldığı için çok heyecanlı olduğunu belirten InterfaceFlor Türkiye Ülke Müdürü Ufuk Usta “2011 yılının ikinci yarısında yapacağımız ürün lansmanları ile geniş ürün yelpazemize hem çevreci hem de mimarları çok heyecanlandıracak tasarıma sahip ürünler katacağız” dedi.

    InterfaceFLOR'un Ülke Müdürü Ufuk Usta iş hayatına 1998 yılında Marshall Boya'da ürün sorumlusu olarak başladı. 2002 yılında Marshall Boya'nın Ukrayna' operasyonunu kurup yöneten ve markayı pazar liderliğine kadar taşıyan ekibin başında olan Usta, daha sonra Viko'da İhracat Yöneticisi olarak çalıştı. Evli ve bir çocuk babası olan Usta, İngilizce ve Rusca biliyor.

    InterfaceFLOR hakkında

    InterfaceFLOR, Amerika kökenli Interface Inc.'in karo zemin kaplama firmasıdır. Marka, tasarım, üstün kalite, trend, yenilikçi yer kaplamaları alanında dünya çapında liderdir ve aynı zamanda çevrecilikte öncü olarak tanınır.

    Interface, dünyada “sürdürülebilir çevrecilik” ilkesini misyon haline getiren ilk firmalardan birisidir. 1990'lı yılların ortalarında 2020 yılına kadar çevre üzerindeki her türlü olumsuz etkisini ortadan kaldırmak adına ilan ettiği “Mission Zero”nun hedefi; firmanın tüm süreçlerini doğrudan etkilemektedir.

    Bugüne kadar üstün basarıları ile tanınan Interfaceflor'un ürünleri özellikle tasarım ve yenilikçilik alanlarında pek çok ödül kazanmıştır.

    InterfaceFLOR'un dünya çapında aldığı bazı ödüllerden bazıları:

    The Environment Agency Sustainable Pioneer Awards 2010, Best Private Sector Organisation Award

    Green Apple Award, Environmental Best Practice in 2010

    First Quintile in the ARENA Environmental Survey 2010

    Business in the Community , National Example of Excellence 2010

    Green Business Awards 2010 for Overall Environmental Management

    Business in the Community Award for Excellence for Climate Change, 2010

    Business in the Community Big Tick for Climate Change, 2010

    A consistent top three ranking in Globescan's survey of sustainability experts

    The Queen's Award for Sustainable Development, both in 2002 and 2008

    Sustainable Manufacturer of the Year, UK Green Building Council and Building Magazine, 2009

    Deutscher Nachhaltigkeitspreis (German Sustainability Award), 2009
        

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow