hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Suriye, Charlie Hebdo saldırısını kınadı

    Suriye, Charlie Hebdo saldırısını kınadı
    expand

    Suriye Dışişleri Bakanlığı, Fransa'da Charlie Hebdo dergisine düzenlenen silahlı saldırıyı kınadı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bölgeyi etkileyen terörün desteklenmesinin tehlikeleri ve bir gün onu destekleyenleri de hedef alabileceği konusunda uyarıda bulunmuştuk" denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Suriye resmi haber ajansı SANA'da yer alan bakanlığın açıklamasında, "Terör saldırısını şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve meslektaşlarına taziyelerimizi iletiyoruz" denildi.

    Paris'te mizah dergisi Charlie Hebdo'ya silahlı saldırı

    Saldırının güven ve istikrarı hedef aldığı dile getirilen açıklamada, "Tekfirciler tarafından gerçekleştirilen bu terörist saldırının dünyanın dört bir tarafında güven ve istikrarı hedef aldığında şüphe yok. Terörün ortadan kaldırılması için ciddi politikalara ihtiyaç duyuluyor. Suriye, özellikle kendisini ve bölgeyi etkileyen terörün desteklenmesinin tehlikeleri ve bir gün onu destekleyenleri de hedef alabileceği konusunda defaatle uyarılarda bulunmuştu" ifadeleri kullanıldı.

    Sultanahmet'teki canlı bomba Rus uyruklu çıktı

    Açıklamada, "Suriye'de akan kanların ve Avrupa'da meydana gelen şiddet olayları ile tehditlerin sorumluluğunun Avrupalı siyasetçilerin dar görüşlülüğünden" kaynaklandığı savunuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fransız karikatür dergisi Charlie Hebdo'nun ofisine dün düzenlenen silahlı saldırıda ikisi polis, dördü karikatürist 12 kişi yaşamını yitirmişti. Saldırıya dünyanın bir çok ülkesinden tepki yağmıştı.

    Gezi Parkı eylemlerine katılan öğretmen meslekten atıldı

    İstinye'deki kanlı infazda ilginç bağlantı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow