hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polisler İstinye'deki kanlı infazı araştırmak için Hollanda'ya gitti

    Polisler İstinyedeki kanlı infazı araştırmak için Hollandaya gitti
    expand

    İstinye'de lüks otomobilinin içinde trafik ışıklarında durduğunda kurşun yağmuruna tutularak öldürülen Ali Ekber Akgün cinayetini araştıran polisler Hollanda'ya gitti. Cinayetin uyuşturucu ticaretiyle ilgili olduğunu düşünen polis, Hollanda'daki bağlantıları araştıracak. Akgün'ün eşi Maartje Geertruid'in ise Türkiye'de ifadesi alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lüks otomobilinin içinde öldürülen Ali Ekber Akgün cinayetiyle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. Polis, Hollanda bağlantılı olduğu ve uyuşturucu hesaplaşması sonucu öldürüldüğü düşünülen Ali Ekber Akgün'ün tüm iş ilişkilerini inceleyerek şüphelilere ve azmettiricilere ulaşmaya çalışıyor. Bu arada cinayetle ilgili ipuçlarının olayın Hollanda bağlantılı olduğunu ortaya çıkarması üzerine, cinayeti soruşturan Asayiş şube müdürlüğü Cinayet Büro Amiri ve yardımcısı dün akşam bir uçakla Hollanda'nın Amsterdam kentine gitti. Deneyimli dedektiflerin burada Hollanda'lı yetkililerle görüşerek cinayetle ilgili yeni ipuçları arayacakları öğrenildi.

    Sarıyer'de kanlı infaz

    Hollandalı eş ilk defa ifade verdi

    Öte yandan, öldürülen Ali Ekber Akgün'ün Hollanda'lı eşi Maartje Geertruid'te dün Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine gelerek ifade verdi. Olaydan sonra ilk defa resmi ifadesi alınan Maratje Geertruid'e eşinin iş ilişkileri ile sorular sorulduğu öğrenildi. Genç kadının eşinin iş ilişkilerini bilmediğini kimler tarafından ne amaçla öldürüldüğünü bilmediğini söylediği öğrenildi.

    Kılıçdaroğlu'na ayakkabılı protesto

    Sultanahmet'teki canlı bomba Rus uyruklu çıktı

    Paris'te mizah dergisi Charlie Hebdo'ya silahlı saldırı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow