hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alman çiftin cinayetinde ilk şüpheli gözaltında

    Alman çiftin cinayetinde ilk şüpheli gözaltında
    expand

    Antalya'nın Alanya İlçesi'nde geçen 21 Ağustos'ta Alman 65 yaşındaki Peter Horvart ile eşi 50 yaşındaki Kertsin Horvart'ın öldürülmesi olayı ile ilgili aranan 37 yaşındaki Tarkan Cengiz, memleketi Zonguldak'ta yakalandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tatil için geldikleri Alanya'da 10 katlı apartmanda kiraladıkları dairelerinde el ve ayaklarından koli bantı ile bağlanıp başlarına sert bir cisimle vurularak öldürülen Horvart çifti cinayetiyle ilgili Tarkan Cengiz ve M.Ç. hakkında Alanya Sulh Ceza Mahkemesi tarafından yakalama kararı çıkarıldı. Tarkan Cengiz ve M.Ç.'nin eşgal ve kimlik bilgileri tüm illerdeki güvenlik birimlerine bildirildi. Zonguldak polisi, Zonguldaklı olan Tarkan Cengiz'in kente geldiğini belirledi. Tarkan Cengiz, bugün başka bir olay nedeniyle Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne imza vermek için gittiği sırada pusu kuran polisler tarafından yakalandı.

    Alman çiftin katillerini bulmak için MİT devreye girdi

    Tarkan Cengiz, adliye binasında İnfaz Büro Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından polis otosuna bindirilerek Alanya'ya götürüldü. Tarkan Cengiz, gazetecilerin, "Cinayeti neden işlediniz?" şeklindeki sorusuna, "Ne diyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi. Alanya'da yaşayan ve Zonguldak'ta yakınlarını ziyarete geldiği belirtilen Tarkan Cengiz'in, 2003'te Zonguldak'ta da bir cinayet olayına karıştığı öğrenildi.

    Alman turist cinayetinde bahçıvan gözaltında 

    İşte Beşir Atalay'ın yeni görevi...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow