hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Reha Erus Reha Erus

    Yine, yeniden Morgan Freeman

    15.02.2022 Salı | 13:04Son Güncelleme:

    Oscar ödüllü Afro – Amerikalı ünlü Hollywood yıldızı Morgan Freeman 5 yıl sonra ikinci kez THY’nın tanıtım ve reklam yüzü oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyanın en çok izlenen spor etkinliği ‘Super Bowl’ Amerikan Futbol Ligi finalinde Los Angeles’in SoFi Stadında Los Angeles Rams ile Cincinnati Bengals arasında oynanan maç sırasında Morgan Freeman’ın üstlendiği yeni reklam filmi tam 6.5 Milyon Dolar karşılığında ekranlara geldi ve toplam 136 ülkede izlendi.

    2017 yılında da Morgan Freeman’ın THY tanıtım ve reklam yüzü ile başlayan ‘Super Bowl’ final macerası 6. kez yine tanıdık yüzle ikinci defa devam etti.

    Yine, yeniden Morgan Freeman

    Geçtiğimiz Eylül ayında başlayan reklam filminin çekimleri New York ve İstanbul’da yapıldı ve filmdeki gerçek görüntülerin yanı sıra görsel efektler ve bilgisayar destekli canlandırma sahnelerine yer verildi.

    Ulusal hava yolumuz THY’nin reklam ve tanıtım filminde milyonlarca yıl önce tüm kıtaların tek bir kara parçası olduğu süper kıta ‘Pangea’ (Pancea) dan esin alınarak kişileri ve dünyayı tekrar bir araya getirebilme mesajı veriliyor. Morgan Freeman kendisine özgü davudi sesi ve etkileyici anlatımı ile THY’nin Pangea kampanyasında dünyada en çok ülkeyi bir birine bağlayan hava yolu şirketi reklam kampanyasına imzasını atmış oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Morgan Freeman milyonlarca yıl önce hiç bir kıtanın olmadığı Pangea konseptinden yola çıkarak dünyanın en çok uluslararası noktasına uçan THY’nin geniş ağının birleştiriciliğini vurgulaması ile öne çıkıyor. Süper kıta Pangea’nın günümüzde olmamasına karşın THY insanları ve kültürleri birleştirmenin verdiği gurur ile birleşme ve buluşmanın küresel bir aracı olarak ‘uzakları yakınlaştırma’ mesajını veriyor.

    Yine, yeniden Morgan Freeman

    THY’nin reklam filmi yayınlandıktan sonra Morgan Freeman tanıtımı sosyal medya hesabından paylaşarak ‘THY ile tekrar bağlantı kurmak harikaydı. Hiçbir hava yolu THY’den fazla ülkeyi bir birine bağlayamaz.’ değerlendirmesinde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çok doğru ve etkili bir konsept Morgan Freeman’a teslim edilmiş. Reklam ve tanıtımın mimarlarını yürekten kutlarım.

    84 yaşında ki Morgan Freeman ile iki kez bir araya gelmiş ve CNN TÜRK için teke tek röportaj yapmıştım. Hele Nelson Mandela’yı canlandırdığı ‘Invictus’ ta ünlü oyuncu kahkaha krizine girmiş ve hoş anlar geçirmiştik.

    Bu arada Super Bowl final maçını ev sahibi Los Angeles Rams son dakika akını ile 23 -20 kazandı ve kupayı müzesine götürdü.