hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Vedat Karabulut Vedat Karabulut

    51. Site Dünya Konferansı İstanbul'da Rüzgâr Gibi Geçti! 

    20.03.2024 Çarşamba | 10:39Son Güncelleme:

     SITE, 2024 Küresel Konferansı İstanbul'da inanılmaz bir organizasyon sonrasında muhteşem bir şekilde sonlandı. Yeni oturum formatları, destinasyon ortaklıkları ve daha fazlası aracılığıyla kültürleri birleştirme ve inşa etmeye odaklandı. Society for Incentive Travel Excellence (SITE) Küresel Konferansı, Ülkemiz adına güzel bir final ile sona erdi.  

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    The Society for Incentive Travel Excellence (SITE), 26 – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında Istanbul’da düzenlediği konferansta, birkaç gün boyunca profesyonel ağ kurma, eğitim oturumları, destinasyon içine dalmayı ve daha fazlasını içeren maceraların ardından sona erdi. 
     
    Bu yılın Dünya Konferansı, SITE'ın yıllık etkinlik takvimindeki ayırt edici başlıca bir öge olarak, teşvik seyahati profesyonellerini 26-29 Şubat 2024 tarihleri ​​arasında Istanbul’da buluşturdu. Yeni trendleri ve teşvik seyahati ile ilgili konuları paylaşmak, birleştirmek ve görüşmek için yaklaşık 500 kişi katıldı. 
     
    Bu yılki etkinlik ayrıca bazı yeni oturum formatlarını öne çıkardı. Anlık bir destinasyon sunumu yarışması, bir destinasyon video müsabakası ve konferansın son gününde bir kitle kaynaklı ufak grup toplantısı da dahil olmak üzere birkaç yeni oturum formatını da içeriyordu. 
     
    SITE CEO'su Annette Gregg : "SITE'ın, sadece topluluğumuza değil, teşvik seyahat endüstrisine ve genel iş dünyasına getirdiği sürekli büyüme ve gelişmeden çok heyecan duyuyorum" , diye yorum yaptı. "Küresel Konferans, SITE'ın her yıl düzenlediği en büyük etkinliklerden biri ve bu son birkaç günde İstanbul'da yaşanan çok özel anlar ve bağlantılar oldu. Gerçekten unutamayacağımız bir buluşmaydı" 
     
    Bu yılki Global Konferans'ta yer alan konuşmacılar arasında öne çıkan bir tanesi, Türk girişimci Gamze Cizreli tarafından verilen ilham verici bir oturumdu. Bir diğeri ise “College of Extraordinary Experiences”’ in kurucusu ve deneyimsel tasarım uzmanı Claus Raasted'in konuşmasıydı.  
     
    Bu yılın Küresel Konferansı'nın diğer önemli noktaları arasında, Conrad Istanbul Bosphorus ev sahipliğinde ve Çırağan Palace Kempinski Otel'de düzenlenen muhteşem Kristal Ödülleri töreni ve İstanbul'un en canlı cazibe merkezlerine, özel olarak tasarlanmış içerikleriyle olası etkinlikleri yaşatmak ve adeta destinasyonların içine dalmaya yönelik organizasyonlar da yer aldı. 
      
    SITE, Uluslararası Yönetim Kurulu ve Türkiye Konferansı Organizasyon Komitesi üyesi Hasan Dinç : "Şehrimizin Doğu'nun Batı ile buluştuğu, tüm yaşam tarzlarından teşvik seyahati ziyaretçilerine mükemmel bir şekilde hizmet edebilecek bir yer olarak parladığını görüyoruz" diye ifade etti. . "Endüstrideki meslektaşlarımızı, şehrimize ve onlara Türk misafirperverliğini tam anlamıyla gösteren böyle harika bir konferansa davet etmek bir hayaldi." 

    51. Site Dünya Konferansı İstanbulda Rüzgâr Gibi Geçti

    SITE, bu yılki Dünya Konferans'ı mümkün kılan tüm ev sahibi komitesine teşekkürlerini sundu. Bu etkinliği desteklemek için bir araya gelen birçok Destinasyon Yönetim şirketleri, SITE Türkiye’nin liderliğinde, konferansın düzenlenmesinde yer aldı.  
    Bunlar arasında:  
     
    ATY 
    Bluechip Creative Events 
    ODS Turkey 
    Prolonge 
    Stimpol 
    Tekser DMC   

    Yer almıştır. 
     
    2025 SITE Dünya Konferansı'nın destinasyonunun duyurulmasıyla sona erdi ve gelecek yılın buluşmasının 3-6 Mart tarihleri arasında Meksika'nın Tulum şehrinde gerçekleşeceği belirtilerek, 2025 SITE Dünya Konferansı’nın destinasyonunun duyurulması ile konferans sona erdi.  
     
    Organizasyon esnasında SITE Türkiye Yönetim Kurulu başkanı ve üyeleri 18 ay süren maratonda uluslararası komiteyle konferansın başarılı olmasında büyük rol oynadılar. Ülkemizin tanıtımı adına çok güzel, dolu dolu bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ve hepsini tebrik ederiz.  
     
    Dünyanın önde gelen Seyahat Acenteleri ve üst düzey yöneticileri ile de sohbet etme fırsatını yakaladım. En çok hoşuma giden ve azda olsa beni üzen nokta şuydu; Canım ülkemi benden daha iyi tanımaları beni çok şaşırttı ve aynı zamanda da çok mutlu etti. Özellikle Kapadokya, Ege ve Karadeniz tarafını ve İstanbul lokasyonlarına hakimiyetleri, bilgileri muazzamdı. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    51. Site Dünya Konferansı İstanbulda Rüzgâr Gibi Geçti

    Umarız bu tür organizasyonlar daha fazla gerçekleşir ve Cennet Vatanımıza daha iyi hizmet ve daha çok tanıtma fırsatı buluruz. Zira, gerçekten dört mevsimi yaşayan ve toprağı, suyu, doğası, denizi, plajları, termalleri ve daha nice güzellikleriyle herkesin görmesini arzu ederiz. 
     
    Sağlıkla ve Sevgiyle kalın,